Cadde Gökçe Bahadır'a düğün uğurlu geldi

Gökçe Bahadır'a düğün uğurlu geldi

10.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştığı, kendisinden dört yaş büyük müzisyen Emir Ersoy’la nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökçe Bahadır, yüzü olduğu mücevher markasından 5 milyon TL aldı.

Gökçe Bahadıra düğün uğurlu geldi

2011'de hayatını birleştirdiği Ali Sunal'dan 2012'de boşanan Gökçe Bahadır, bir süredir beraber olduğu müzisyen sevgilisi Emir Ersoy'la  dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ÇEŞME'DE EVLENİYORLAR
Çift, 25 Şubat Cuma akşamı İzmir Çeşme'de aile ve arkadaşları arasında düzenlenecek küçük bir törenle evlenecek. 50 davetliden oluşacak nikaha katılım sınırlı sayıda tutulacak. Oyuncu ve müzisyenin nikahtan sonraki düğünü Alaçatı'da gerçekleşecek.

Yakın çevresine mutlu olduğunu dile getiren Bahadır, geçtiğimiz günlerde evlilikle ilgili soruya, "Kısmet artık" demişti. İkili, balayını da Alaçatı'da geçirdikten sonra İstanbul'a dönecek.

5 MİLYONLUK REKLAM
Bir mücevher firması düğün öncesi oyuncuya, markanın yüzü olması için teklifte bulundu. Şartları kabul eden Bahadır’ın 5 milyon TL aldığı iddia edildi.

Nikahtan bir hafta önce firmanın, Bahadır’ı resmi olarak açıklayacağı öğrenildi. Markanın, Bahadır’ın düğünde takması için özel tasarım mücevherler hazırladığı ortaya çıktı. Oyuncu, evlenmeden önce ise reklam filmi için kamera karşısına geçecek.

Gökçe Bahadıra düğün uğurlu geldi

Yazarlar