Cadde Dün Survivor'da kim elendi? 23 Şubat Salı günü Survivor'a hangi yarışmacı veda etti?

Dün Survivor'da kim elendi? 23 Şubat Salı günü Survivor'a hangi yarışmacı veda etti?

24.02.2021 - 09:08 | Son Güncellenme:

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor'dan bir yarışmacı elendi. 23 Şubat Salı günü Survivor'a hangi yarışmacı veda etti? merak konusu oldu. Haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından üç eleme adayı seçildi. İlk isim Yiğit olurken, ikinci isim ise Çağrı olmuştu. SMS birincisi olan Batuhan ise İlayda'nın ismini verdi. Peki Yiğit, ağrı ve İlayda arasından Survivor'da kim elendi?

Dün Survivorda kim elendi 23 Şubat Salı günü Survivora hangi yarışmacı veda etti

Survivor 2021'in dünkü yayınlanan bölümünde tüm yarışmacılar yakınlarından haber alabilmek için gücünün tamamını ortaya koydu. Peki iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Aynı zamanda her hafta olduğu gibi bu hafta da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımdan eleme adayları yazıldı. 23 Şubat 2021 Salı günü ise yarışmadan bir kişi elendi. Peki Survivor kim elendi? Survivor'da kim veda etti?

Haberin Devamı

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Gönüllüler takımı Survivor 2021 yarışmasının başından bu yana iletişim ödülünü kazanamadı ve ünlüler takımı da iletişim ödülündeki yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Gönüllüler 9-6 iletişim ödülünü önde götürüyordu. Bir süredir sakat olan Yunus Emre Karabacak'ın sayısı takıma büyük avantaj sağladı. Oyunun kazananı ise gönüllüler oldu. Ayşe'nin sayısıyla oyunu alan mavi takım, yarışmanın başından bu yana ilk iletişim ödülünü de almış oldu.

ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımı ilk olarak aralarına yeni gelen Yiğit'i potaya göndermişti. Ardından ikinci kez Çağrı elemeye aday oldu.

SMS birincisi ikinci defa Batuhan Karacakaya oldu. Survivor Batuhan ise üçüncü aday olarak İlayda'yı çıkardı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Son haftalarda dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybeden ünlüler takımı son olarak Hayrettin'e veda etmişti. 7. hafta dokunulmazlık mücadelesini kaybeden ünlüler yine bir isimi adadan gönderecek. 23 Şubat Survivor'a ise en az oyu alan Yiğit veda ediyor.

Dün Survivorda kim elendi 23 Şubat Salı günü Survivora hangi yarışmacı veda etti

Survivor Yiğit Oruçoğlu kimdir?

 

 

Survivor Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul Kadıköy doğumludur. 21 yaşında olan Yiğit Oruçoğlu hayatını İstanbul’da ikamet ettirmektedir. Bugüne dek hayatında sürekli sporun olduğunu belirten Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Doğuş Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumakta olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağından bahsediyor. Yiğit Oruçoğlu, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer almıştır. Şuan aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor. Henüz öğrenci olmaktan olan Yiğit Oruçoğlu’nun medeni hali bekardır.

Survivor Yiğit Oruçoğlu boyu kaç?

Survivor 2021 yedek yarışmacılar arasından ünlüler takımına katılan Yiğit Oruçoğlu boy ve fiziğiyle dikkat çekti.Survivor Yiğitoğlu 1.87 boyunda, 84 kilodur.

Haberin Devamı

Survivor Yiğit Oruçoğlu instagram adresi ne?

Survivor ünlüler takımında yer alan Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi merak ediliyor. Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi :@yigitorucoglu’dur.

Savaşmaya geldim’

Yarışmaya katıldığı ilk gün Yiğit Oruçoğlu, ''Çok mutluyum ve heyecanlıyım, uzun yıllardır hayalini kuruyorum. Savaşmaya geldim. İki takımda mükemmel. '' açıklamasını yaptı.

Survivor 2021 ünlüler takımına yedek yarışmacı listesinden dahil olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’ı eğer ki kazanırsa ödülün büyük bir kısmını eğitiminde kullanmak, geri kalanını da yatırım yapmak istiyor. Survivor’da yarışmak istediği takıma seçebilse gönüllüler takımını seçeceğini belirten Yiğit Oruçoğlu, yarışmanın favori yarışmacıları arasında yer alıyor.