Cadde‘Dünya bizim evimiz’

‘Dünya bizim evimiz’

16.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şükrü Özyıldız, ‘Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla 10 bölüm yayınlanacak serinin ilkinde, çocuklara sürdürülebilir bir Dünya için neler yapabileceklerini anlattı

‘Dünya bizim evimiz’

Şükrü Özyıldız, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun ‘Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla 10 bölüm yayınlanacak podcast serisinin ilk bölümünde yer aldı. Oyuncu, ‘Sularımız Tükeniyor’da yaşlı bir kargayı seslendirdi. Özyıldız, çocuklara geleceği değiştirme cesaretini verip, daha temiz ve sürdürülebilir bir Dünya için neler yapabileceklerini anlattı.

Haberin Devamı

“Dünya bizim evimiz” diyen oyuncu, “Doğaya ve canlılara saygı gösteren, sağlıklı bir dünyanın sorumluluğunu alan bir nesilden hepimiz sorumluyuz. Doğayla bir bütün olduğumuzu kendimize tekrar hatırlatmamız gerekiyor. Daha özverili davranmamız, yeşile ve maviye sahip çıkmamız lazım. Tüm çocuklar için örnek olunabilecek değerde ve yetkinlikte olmamız çok önemli” dedi. 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler