Cadde Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

29.03.2022 - 11:39 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş'un evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Profilinden 'Akkuş' soyadını da kaldırınca kafaları karıştıran Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, sürpriz bir şekilde Dubai tatiline çıktı. İkili şimdilerde aşk tazeliyor. Son olarak Ebru Şallı'dan Dubai pozları geldi.

Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, dolandırıcılık gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı haberleri çıkmıştı. Uzun zamandır maddi zorluklar yaşayan eşinin yanında olan 45 yaşındaki eski mankenin, artık boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

"HİÇ UMURSAMIYORUZ BUNLARI"
Hakkındaki dedikoduları yalanlayan Akkuş, "Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil" açıklamasını yapmıştı.

Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

EŞİNİN SOYADINI SİLDİ
Ebru Şallı'nın, sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırması, boşanma dedikodusunu güçlendirmişti. TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında; Şallı'nın eve gelen hacizlerden artık sıkıldığı, hatta memurların eski eşi Harun Tan'ın evine kadar gitmesinin bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi Borçlardan canı sıkılan eski mankenin, eşinden boşanmaya kararlı olduğu vurgulanmıştı.

Haberin Devamı

SORULARI GÜLEREK GEÇİŞTİRDİ
İddiaların ardından el ele görüntülenen çiftten Uğur Akkuş ise ''Geçtiğimiz aylarda cezaevine girdiğiniz doğru mu?'' sorusunu, ''Arkadaşlar ne alakası var. Amerika'daydım'' diyerek geçiştirmişti.

DUBAI'DE AŞK TAZELEDİLER
Ünlü çift, tüm bu yaşananlar sonrasında Dubai’ye uçtu. Bindikleri özel uçaktan fotoğraflarını “Nereye uçuyoruz acaba?” ve “Kaçıyoruz” mesajlarıyla Instagram’da paylaşan Şallı, daha sonra Dubai’den paylaşımlar yaptı. Son olarak "Çölde ayaklarım yerden kesildi" diyen Ebru Şallı'nın pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

EVLAT ACISI YAŞADI
Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, geçtiğimiz yıl nisan ayında uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetmişti.

Ebru Şallı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

'ACIMI NASIL YAŞAYACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM'
Ebru Şallı'nın oğlu için yazdığı mektupta şu sözler geçiyordu; "Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaşadığım acıyı kendim biliyorum. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Bunun hesabını bana kimse de soramaz. Bu benim acım. Ben yaşıyorum, nasıl yaşayacağıma kendim karar veririm."

"Aldığım terapilerle ayakta durmayı öğrendim. Ben güçlü bir insanım bunu biliyorlar ama "Ben o kadar güçlü değilim, bana güvenmeyin" diyorum. Hala terapi almaya devam ediyorum."

Haberin Devamı

"Biraz Allah'tan korkun, bir lokma vicdanınız olsun. Ponçik beni koruyor. Ben onunla sürekli iletişimdeyim. Bir takım şeyler de yaşıyorum zaten. Bu konuyla ilgili elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın, anne baba iseniz de biraz korkun."