Cadde Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kimdir, ne zaman ve neden öldü?

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kimdir, ne zaman ve neden öldü?

16.04.2021 - 14:25 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı geçtiğimiz yıl içerisinde kaybettiği 8 yaşındaki oğlu Pars Tan'a olan özlemini her zaman dile getirmeye devam ediyor. Pars Tan'ın Instagram sayfası üzerinden ölümünün birinci yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımlar ile oğluna olan hasretini bir kez daha dile getirdi. Peki Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kimdir?

Ebru Şallının oğlu Pars Tan kimdir, ne zaman ve neden öldü

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu Pars Tan'ın ölümünün üzerinden tam bir yıl geçti. Pars Tan'ın Instagram sayfası üzerinden yaptığı paylaşım ile oğluna olan hasretini bir kez daha dile getiren Ebru Şallı duygusal paylaşımlarda bulundu. Peki Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kimdir, ne zaman ve neden öldğ?

Haberin Devamı

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, 2 yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti. Pars Tan, Kilyos Mezarlığı'na defnedilmişti.

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı 15 Ocak 1977 yılında dünyaya geldi. Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.

Haberin Devamı

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

PARS NE DEMEK?

Pars (Panthera pardus), Leopar olarak da bilinir, kedigiller (Felidae) familyasından Panthera cinsinin 4 büyük kedi türünden biri. Önceleri parsın, aslan ve panterin melezi olduğu düşünülüyordu. Leopar ismi de Latince Leo (aslan) ile panter manasında kullanılan Pard kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. İlk doğa bilimciler leopar ve panterleri renkleriyle değil de panterin daha uzun olan kuyruğunu dikkate alarak kuyruk uzunluklarıyla ayırmışlardır.