Cadde Ebru Yaşar bir milyon TL değerindeki kolyesini değiştirmeye gitti!

Ebru Yaşar bir milyon TL değerindeki kolyesini değiştirmeye gitti!

18.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

İki ay önce düşerek diz kapağını kıran Ebru Yaşar, önceki akşam Akmerkez’de mücevherci çıkışı görüntülendi. Son sahnesinde taktığı 1 milyon TL değerindeki kolyenin fiyatı çok konuşulan Yaşar, "Onu değiştirmeye geldim" dedi.

Ebru Yaşar bir milyon TL değerindeki kolyesini değiştirmeye gitti

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam Akmerkez’de bir mücevherci çıkışı objektiflere takıldı. Artık kırmızı giymeyeceğini açıklayan Yaşar, beyazlar içinde görüntülenirken, “Evden çıkarken baktım her şeyim bembeyaz olmuş. Artık kırmızı giymiyorum. Maşallah deyin bu beyaza da bir şey olmasın. Çok severim beyaz giymeyi. Her şeyi toparlıyoruz. Yetişebildiğim kadar işlere de yetişmeye çalışıyorum “ ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

"FİYATINI HİÇ BİLMİYORUM"
Son sahnesinde taktığı 1 milyon TL değerindeki kolyenin fiyatı çok konuşulan Yaşar, "Burada değiştireceğim bir şey vardı. Aslında onu değiştirmeye geldim. Buradan bir şey almıyorum, değiştirmem vardı. Kolyem de belki marka bir kolye olduğu için konuşuldu. Ben fiyatını hiç bilmiyorum. Hediye aslında, çok eski alınmış bir hediyeydi. Takamamıştım ne zamandır. Fırsat oldu taktım. Aslında kıyafetlerimin üzerine takılar takıyorum. Ben günlük spor kıyafetlerin üzerine de takmayı seviyorum. Kombin ediyorum yani" dedi.

Ebru Yaşar bir milyon TL değerindeki kolyesini değiştirmeye gitti

"MARKA TAKINTIM YOK"
Marka tutkunu olup olmadığı sorulan Yaşar, "Marka takıntım yok. Ama güzel şeyleri seviyorum. Markalar moda öncülüğünü çok güzel yapıyor. Markalar kaliteli oluyor. Bazen işte imkanlarımız el verdiği zaman marka alıyoruz. Markayı da çok uzun süre giyiniyoruz. Ben aldığım zaman çok uzun yıllar kullanıyorum markayı. Çöpe atılmış gibi bir şey görmüyorum. Kıymet veriyorum, iyi kullanmaya çalışıyorum ürünlerimi" dedi.

Haberin Devamı

"HALA İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM"
İki ay önce düşerek dizini kıran Yaşar sağlık durumu ilgili soruya, "Ayağım çok fena çocuklar. Hala iyileşmeye çalışıyorum. Hafif hafif topallıyorum. Ama iki ay evde oturmak çok sıkıcı yani. Çok yorucuydu, şimdi iyiyim. Ufak ufak gidip gidip geliyorum. Uçağa binerken, arabaya binerken biraz zorlanıyorum. Onun dışında iyi ama” dedi.

"BERGEN'İN KIYMETİNİ YENİ ANLAYANLARDAN DEĞİLİM"
Çok konuluşan ‘Bergen’ filmini henüz izlemediğini söyleyen Yaşar, “Ben gidemedim. Çok üzülüyorum yani. Ben zaten Bergen’i çok severim. ‘Sen Affetsen’ i 15 sene önce çok sevdiğim için okumuştum. Çok severim, bir dram var. Ben Müslüm’ü de seyretmedim. Ben hep Müslüm Gürses’i dinlerdim, severdim. Bergen’in de kıymetini yeni anlayanlardan değilim. Kıymetini hep bilenlerdenim. O yüzden filme gidip tekrar tekrar üzülmek istemedim açıkçası” cevabını verdi.
Filmle ilgili Bergen’in şarkılarının kendi sesinden duyulmaması eleştirilerine Yaşar, "Orada ikisi de, Mahsun da haklı Özcan da haklı… Film o kadar duygusal ki. Şarkıları gerçek sanatçının ağzından duymak istiyorsunuz. Ama o dönem de değişti. Özcan da kendine göre haklı. Fakat o sırada duygusallık kayboluyor gibi geliyor bana da yani. Evet oyunculuk çok güzel ama gerçek şarkıcının sesi girdiğinde bence ikiye katlardı diye düşünüyorum. Her şey değişiyor ama değişimin içinde buna da yer var” dedi.

Ebru Yaşar bir milyon TL değerindeki kolyesini değiştirmeye gitti

Haberin Devamı

""FİLMLİK BİR HAYATIM OLSUN İSTEMEM"
Hayatınız film olmasını ister misiniz sorusuna, “ Yok istemem… Öyle filmlik bir hayatımın olmasını da istemem. Çok acı dolu hikayeler biliyorsunuz. Ben kendi halimde öyle yaşıyorum. Normal bir insan olarak böyle mutluyum. Öyle acı durumlar var hayatta ama olmasın inşallah bizleri bulmasın. Kimseyi bulmasın,  hayata bir kez geliyoruz. Güzel yaşamak için hayvanlarında insanların da. Kadınların, erkeklerin herkesin iyi yaşamaya düzgün yaşamaya hakkı var” dedi.

"KÖTÜ NİYET KONDURMUYORUM"
Yıldız Tilbe’nin hayvanseverleri kızdıran açıklaması ile ilgili olarak, "Talihsiz oldu. Bir anda belki de sinirle söyledi. Ama hiç doğru birşey olmadı yani. Hepimiz seviyoruz hayvanları. Kötü niyetli söylediğini tabiki ben düşünmek istemiyorum. Kötü niyet kondurmuyorum. Belki de bir anda sinirle söyledi. Benim de geçen hafta kuzenimin bacağını sokak ortasında köpek ısırdı. Biz de çok üzüldük. Ama aklıma böyle bir şey söylemek tabii ki gelmez. Ama üzüldük yani niye bir şey olsun” dedi.