Cadde Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

13.10.2021 - 23:53 | Son Güncellenme:

Taner Ölmez ile evlenen oyuncu Ece Çeşmioğlu, oyunculuk kariyerine Çocuklar Duymasın'da başladı. Çıkışını ise İki Aile dizisi ile elde etti. Oyuncu 1990 yılında doğdu. Tiyatro bölümünde eğitim gördü. Peki, Ece Çeşmioğlu nereli, boyu kaç?

Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında Ece Çeşmioğlu hamile mi

Ece Çeşmioğlu, son olarak Tutunamayanlar adlı dizide yer almıştı. Başaroılı isim kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile haziran ayında dünyaevine girmişti. İşte, Ece Çeşmioğlu'nun hayatına dair detaylar...

Haberin Devamı

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına başlasa da asıl olarak 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle tanındı.

“Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak 2020 yılında Tutunamayanlar dizisi ile ekranda yer aldı.

Oyuncu 2021 Haziran ayında Taner Ölmez ile evlendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre çift bebek bekliyor.

 

 

 

 

 

Yazarlar