Cadde Ece Gürsel: Alternatif şarkı yazıyorum

Ece Gürsel: Alternatif şarkı yazıyorum

13.03.2021 - 11:46 | Son Güncellenme:

Manken Ece Gürsel, önceki gün Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülendi. Alternatif tarzda şarkı yazdığını söyleyen Gürsel, "Pop şarkı için usta kalemlerden yardım alıyorum" dedi.

Ece Gürsel: Alternatif şarkı yazıyorum

Bestecilerin albüm için astronomik ücretler talep ettiği iddialarına Ece Gürsel, "Bağlı olduğum müzik şirketine sormak lazım" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"Şarkı satmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna model, "Şarkı satabilmek için şarkılarını tutturmak lazım. Gülşen gibi Ayla Çelik gibi tutturman lazım. O çok ilerleyen zamanlarda, şans meselesi. Bir şarkı yazarsın tutar, insanlar senin kapını çalar” dedi.

"Buradan sizin şarkılarınızın tutmadığını mı çıkartıyoruz?" sorusuna Güsel, "Ben alternatif yazıyorum. Alternatif tarzda isteyen olduğunda tamam. Ama pop şarkı yazmak başka bir şey. Benim şarkılarım alternatif, Türk halkına hitap eden şarkılar değil. Türk halkı daha çok pop seviyor. Ben alternatif yazmaya devam edeceğim. İleride satar mıyım alternatif şarkı isteyenlere, olabilir” ifadelerini kullandı.

Abla Burçe Gürsel'le ilgili iddialar hatırlatılan Ece Gürsel, "Onlara hiç girmiyorum. Ben gerekli açıklamayı sosyal medyadan yaptım. Onun haricinde bir şey konuşmak bana düşmez. Sonuçta onları onaylasam da onaylamasam da yaşını başını almış insanlar. Tabi ki de böyle bir şeyi ben onaylamam. Benim için önemli olan kardeşimin mutluluğu ve çocuklar, yeğenlerim. O yüzden geri kalan detaylar beni gerçekten ilgilendirmiyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Yuva yıkanın yuvası olmaz derler" yorumuna ise ünlü model, "Hiç beni ilgilendirmiyor, onların hayatı, benim için sadece yeğenlerim önemli. Gerginlik devam ediyor mu? Hiç bilgim yok. Onların özel hayatıyla ilgileniyorum. Kendi özel hayatımla ilgilenmem çok daha mantıklı" dedi.