Cadde Ece Ronay gelinliğini çöpe attı! 'Bundan bize ne? Şov hepsi'

Ece Ronay gelinliğini çöpe attı! 'Bundan bize ne? Şov hepsi'

09.01.2024 - 15:28 | Son Güncellenme:

Boşandığı eşi Mehmet Bilir'den tehditler aldığını ve şiddet gördüğünü belirten şarkıcı Ece Ronay, "Bana evlendiğim o lanetli günü hatırlatıyor" diyerek gelinliğini çöpe attığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin o anlarının konu olduğu 'Aramızda Kalmasın' programında, Ronay ile ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı.

Daha önce taciz iddiasıyla ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay, evlenip anne olmuştu. Şarkıcı Ece Ronay, 31 Mayıs 2023 tarihinde eşi Mehmet Bilir’den boşanmıştı. Ece Ronay, şiddete uğradığı iddiasıyla 16 Ağustos 2023 tarihinde Anadolu 1. Aile Mahkemesine başvurarak, eski eşi Mehmet Bilir hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Haberin Devamı

Ronay, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından da eski eşi tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Eski eşim 1 ay öncesinde uzaklaştırma kararı almama rağmen bir kere fiziki şiddete, bir kere de bulunduğum mekanı erkeklerle basmak suretiyle psikolojik şiddete maruz bıraktı.

Ece Ronay gelinliğini çöpe attı Bundan bize ne Şov hepsi

GELİNLİĞİNİ ÇÖPE ATTI!

Son olarak Ece Ronay'ın, Mehmet Bilir ile düğününde giydiği gelinliğini göstererek; "Bunu bir zamanlar nikahımda giymiştim. Soner Yılmaz yapmıştı, çok da güzel yapmıştı. Ona bir lafım yok ama bu gelinlik benim için beyaz değil, kara. Benim için o lanetli günün simgesi. O yüzden ben bunu atıyorum!" diyerek gelinliğini çöpe atması gündem oldu.

Ronay'ın bu hareketi, Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Ali Eyüboğlu'nun sunumuyla TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu.

Ece Ronay gelinliğini çöpe attı Bundan bize ne Şov hepsi

"BUNDAN BİZE NE?"

Programın konuğu Sevda Türküsev, "Madem bunu yaptın, niye çekip sosyal medyaya atıyorsun? Ece'nin gelinliğini atmasından bize ne? Şov işte hepsi!" diyerek olaya tepkisini gösterdi.

Haberin Devamı

Ece Ronay gelinliğini çöpe attı Bundan bize ne Şov hepsi

Ali Eyüboğlu ise "Üzerinde ne kadar durursanız, o kadar şovun bir parçası olursunuz. O gelinliği çöpe attı, biz de haberi çöpe atıp geçelim" diyerek konuya son noktayı koydu.