Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

17.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN - Çocuklara özel

Haberin Devamı

DeFacto’nun lisanslı ürünleriyle bebeklerin stili artık daha da eğlenceli. 0-5 yaş kız ve erkek bebeklerin rahatça giymesi için tasarlanan parçalarda, kızlar için ağırlıklı olarak pembe, ekru, bordo tonları; erkek bebekler için toprak tonları, sarı ve gri tonları dikkat çekiyor.

Sonbahar ruhu

Beymen Collection’ın ‘2022-2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’, zamansız şık ve elegan tasarımlarıyla kendine güvenen kadınlara, kendini daha özgür ve yaratıcı ifade etme fırsatı sunuyor. Seçkiler, sonbaharı country tasarımlarla selamlıyor. İki farklı şal deseninin öne çıktığı temada mevsim geçişine uygun elbise ve takımlarda pembe, petrol ve turkuvaz tonları öne çıkıyor.

Editörün seçtikleri

Nesilden nesile

Kendini iyi ve güçlü hissetme halinin, kadınların üzerinde taşıdığı parçalarla doğru orantılı olduğunu düşünen Yazgı Sungur, inciler ile bezenmiş Large Pearl Earring ve Female & Male Earing’in özgün tasarımlarının nesilden nesile aktarılmasını amaçlıyor. Hayallerini tasarıma dönüştüren takı sanatçısı, kadınların şıklıklarını tamamlıyor.

Haberin Devamı

Sezon modası

Nine West, ‘2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda trendleri yeniden belirleyen modelleriyle göz kamaştırıyor. Marka, babet, casual ayakkabılar ve stiletto modelleriyle dikkat çekiyor. Siyah, kahverengi, metalik ve dore renkleriyle ön plana çıkan seçkiler, mevsiminin eşsiz şıklığını adımlara taşıyor.

Editörün seçtikleri

Etkili seri

Bioderma, laboratuvarlarında geliştirdiği karma, yağlı ve akne eğilimli cilde sahip kişilerin beklentilerine sebium Serisi ile etkin çözüm sunuyor. Sebium serisinde, ciltteki fazla yağ üretimini düzenlemeye, ciltteki kiri ve makyajı arındırmaya yardımcı olan temizleyici, gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı tonik, gözenek ve siyah nokta karşıtı bakım kremi ve akne oluşumunu azaltmaya yardımcı günlük bakım kremi yer alıyor.