Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

26.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Renkli iş birliği

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’nun cool tarzıyla bir araya gelen ‘Lee Sonbahar-Kış 2022’ koleksiyonunda, kolej stilini yansıtan bomber ceketler göğüs ve sırtındaki arma ve grafik yazılarla öne çıkıyor. Spor ya da şık her görünümün eşlikçisi olacak ceketler, erkekler için kombin kolaylığı sağlıyor.

Editörün seçtikleri

Konforlu uyku

Madame Coco, birbirinden şık nevresim takımları ve yatak örtülerinden omurga dostu yastıklara kadar yatak odaları için pek çok çeşit sunuyor. Mevsim kışa dönerken birbirinden rahat ürünler, kışın enerjisini yansıtan renkler ve desenler Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco mağazalarında ve online satışta.

Editörün seçtikleri

Büyüleyici parfüm

Parfums de Marly’nin çiçeksi kadın kokularından biri olan Delina, sizi anında etkisi altına alacak. Türk gülünün baskın olduğu esans çiçek uyumu etrafında şekillendirilip aynı zamanda inci çiçeği ve şakayığın görünüşüdür. Buket etrafında dönen bu çiçekler aynı zamanda dolu dolu, oldukça cömert ve zengin meyveli.

Haberin Devamı

Yeni yıl ruhu

NetWork, marka yüzü Pınar Deniz ile yılbaşının ihtişamlı enerjisine yakışan ışıl ışıl alternatifler sunuyor. Oyuncunun seçtiği göz alıcı bordo payetli elbise, siyah saten tasarımlar, yeni yılın ikonik dokusu kadifenin en şık halini yansıtan takımlar ve feminen duruşunuzu parlatacak iddialı parçalardan oluşuyor.

Editörün seçtikleri

Müzik keyfi

Urbanears’ın yeni kablosuz ürünleri Boo ve Boo Tip, sürdürülebilir bir dünya hayalinin yansıması. Yüzde 97 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Urbanears Boo True Wireless, suya karşı dayanıklı. Modern ve minimalist tasarımla karakterize edilen üründe beş trend renk seçeneği var.