Cadde Efsane kadınlar aynı sahnede

Efsane kadınlar aynı sahnede

02.10.2018 - 16:37 | Son Güncellenme:

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenecek olan, Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan’ın paylaştığı “Dali’nin Kadınları” oyununda, dünyaca ünlü efsane isimler Edith Piaf, Frida Kahlo, Marilyn Monroe ve Virginia Woolf aynı sahnede buluşuyor.

Efsane kadınlar aynı sahnede

13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatroseverlerle buluşacak olan oyunun Levent Özdemir tarafından gerçekleştirilen afiş fotoğraf çekimlerinde, makyaj ile canlandıracakları karakterlere dönüşen oyuncular, şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haberin Devamı

Yönetmen Ali Düşenkalkar, "Dünyada hiçbir zaman bir araya gelmemiş dört kahramanın başından geçmiş fantastik bir hikaye seyredeceksiniz. Bir kahramanın zihninde yarattığı bu seçkin kadınlar; Edith Piaf, Virginia Wolff, Frida Kahlo ve Marilyn Monroe. Dali’nin kadınları. Dünyanın en çılgın, deli ressamı Salvador Dali’nin verdiği bir davete giderler. Ve sürprizlerle dolu oyun başlar. İyi seyirler" şeklinde konuştu.

Dünya tarihinde büyük iz bırakmış isimler Marilyn Monroe Virginia Woolf, Edith Piaf ve Frida Kahlo, Salvador Dali cinayetinde şüpheli konumundadır. Dali’nin öldürüldüğü bıçakta parmak izleri bulunmuştur. Kahramanımız, katilin kim olduğunu bulmaya çalışır ve böylece kendi iç dünyasını ve hayatını sorgularken bulur. Ütopik bir evrende geçen, yer ve zaman kavramının kaybolduğu Dali’nin Kadınları, her biri ayrı renk olan efsaneleri bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

“Dali’nin Kadınları” oyunu, Anadolu Efes’in katkılarıyla, HDI Sigorta’nın desteğiyle, Karnaval Radio Türkiye’nin radyo sponsorluğu ve Hürriyet’in medya sponsorluğu ile 13 Ekim Cumartesi Zorlu PSM de.

Yazarlar