Cadde Eğlence gurularının şifresi çözüldü

Eğlence gurularının şifresi çözüldü

07.01.2010 - 01:04 | Son Güncellenme:

Entertainbul.com, eğlence adına her şeyi bulabileceğiniz bir internet sitesi. İstanbul’da olup bitenlerin nabzını tutuyor. Üstelik evde eğlenmek isteyenlere de ilginç hizmetler sunuyor

Eğlence gurularının şifresi çözüldü

Entertainbul.com, yepyeni bir internet sitesi. İstanbul eğlence hayatına dair bir rehber niteliğinde. Sitenin kurucularından Ali Tufan Koç’la konuştuk.

Haberin Devamı

Böyle bir site kurma fikri nereden çıktı?
Herkesin yakın çevresinde bir ‘soysal bitirim’ karakter vardır. En sıkı ev partilerini o yapar. Böyle biri olmayı kim istemez? Uzun süredir gazete ve dergilerde, İstanbul’daki şehir ve gece hayatında olan bitenlere dair haberler yapıyorum. Eğlencenin hem yaratanı, hem gözleyip yazanı olunca şehrin eğlence anlayışına dair pek çok fikir ve düşünce birikti. Eğlence gurularının şifresini çözdük, adını da entertainbul koyduk.

Entertainbul’u benzeri sitelerden farklı kılan özellikler neler?
Entertainbul, bir eğlence sitesi. Kasmadan kasılmadan eğlence için, sizin dilinizden konuşan, 7/24 elinizin altında bir rehber. Site iki kola ayrılıyor, birincisi evde eğlenmek isteyenlere, ikincisiyse dışarıda eğlenmek isteyenlere yönelik. 'Her şeyin en iyisini biz biliriz' demeden, yanımıza alanlarının en iyilerini alarak müthiş bir ekip kurduk. Evde eğlenmek isteyenler için kotarılmış ‘inbul'da müzikler en iyi DJ’lere, içkiler en iyi restoran - barların barmenlerine emanet. Parti yemekleri için mutfağa işin ustasını soktuk. Dışarıda eğlenmeyi tercih ederseniz, sokağın nabzı ‘outbul’da atıyor.