Cadde Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında? İşte Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili detaylar...

Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında? İşte Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili detaylar...

16.04.2021 - 18:46 | Son Güncellenme:

Ekin Uzunlar, bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak olan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına konuk olarak katılıyor. Karadeniz şarkıları ile zihinlerde yer alan Uzunlar'ın hayatı merak ediliyor. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının konuğu Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili bilgiler haberde yer alıyor. Peki Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında?

Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında İşte Ekin Uzunların yaşamı ile ilgili detaylar...

Ekin Uzunlar hem Karadeniz müziği hem de batı müziğini birleştirerek şarkıları ile kitlelere ulaşıyor. Ekin Uzunlar, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının konukları arasında bulunuyor. Peki Ekin Uzunlar kimdir? İşe Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

EKİN UZUNLAR KİMDİR?

Ekin Uzunlar 21 Ağustos 1991 tarihinde doğdu. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır. Küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır. Oy Benim Sevduceğum, Son Bir Kez gibi şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştır. 2011 yılındaki Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılındaki Bizim Hikaye filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir.