Cadde El Kızı Harun kimdir, gerçek adı nedir? İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

El Kızı Harun kimdir, gerçek adı nedir? İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

30.10.2021 - 22:32 | Son Güncellenme:

El Kızı dizisi cumartesi akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile gündeme geldi. Bu akşam 2.bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Harun Karasu karakterini ise İsmail Ege Şaşmaz hayat veriyor. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

El Kızı Harun kimdir, gerçek adı nedir İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında

El Kızı geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Genç ve usta oyuncuların bir araya geldiği dizi cumartesi akşamları yayınlanıyor. El Kızı dizisinde Harun Karasu karakterini ünlü oyuncu İsmal Ege Şaşmaz canlandırıyor. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir?

Haberin Devamı

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da doğdu.

İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşadı.Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgâr adlı karakteri canlandırdı. 2016 yılında Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara verdi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2020 yılından itibaren Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ adlı karaktere hayat vermiştir.