Cadde Sinem Ünsal yaşı ve boyu kaç, nereli? Elbet Bir Gün Gizem kimdir?

Sinem Ünsal yaşı ve boyu kaç, nereli? Elbet Bir Gün Gizem kimdir?

07.11.2021 - 21:40 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor dizisiyle adını duyuran Sinem Ünsal, İzmir'de doğdu. Elbet Bir Gün dizisinde de Gizem karakteri ile sevenleri ile buluşacak olan Sinem Ünsal'ın hayatına dair detaylar dikkat çekiyor. Peki, Sinem Ünsal'ın sevgilisi kim?

Sinem Ünsal yaşı ve boyu kaç, nereli Elbet Bir Gün Gizem kimdir

Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı'ya hayat veriyordu. Günümüzde Elbet Bir Gün dizisinde de Gizem rolü ile yerini alıyor. Karşılaştırmalı edebiyat bölümünden mezun oldu. 2017 yılından bu yana oyunculukla ilgileniyor. İşte, Sinem Ünsal'ın dizileri...

Haberin Devamı

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Ünsal, 21 Haziran 1993 tarihinde İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun oldu. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenen oyuncu, 2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırdı. 2019 yılında yayımlanmış Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arası yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterine hayat verdi. Oyuncunun, Kıvanç Kılıç ile birlikte olduğu biliniyor. Ünsal'ın boyu 1,68'dir.