Cadde Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Elkızı dizisi nerede çekiliyor?

Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Elkızı dizisi nerede çekiliyor?

27.11.2021 - 19:31 | Son Güncellenme:

Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Elkızı dizisinin başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor. Peki Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor. İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Elkızı dizisi nerede çekiliyor

Fox TV ekranında yayımlanan dizisi Elkızı bu akşam 6. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin takipçileri Elkızı dizisinin oyuncu kadrosu ve konusunu araştırmaya devam ediyor. Peki Elkızı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Haberin Devamı

ELKIZI DİZİSİ OYUNCULARI

Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper. El Kızı, Muğla'nın Ula ve Köyceğiz ilçelerinde çekiliyor.

ELKIZI DİZİSİ KONUSU

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Haberin Devamı

ELKIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Elkızı dizisinin çekimleri Muğla'nın Ula ilçesinde gerçekleştiriliyor.