Cadde Eltilerin Savaşı oyuncuları kim, konusu nedir? Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu...

Eltilerin Savaşı oyuncuları kim, konusu nedir? Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu...

27.06.2021 - 19:00 | Son Güncellenme:

Yerli komedi filmi Eltilerin Savaşı, 2020 yılında vizyona girdi. Televizyon ekranlarında da sevilerek takip edilen filmde iki eltinin mücadelesi mizah dolu dille aktarılıyor. Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın iki eltiyi canlandırdığı filmin konusu araştırılıyor.

Eltilerin Savaşı oyuncuları kim, konusu nedir Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu...

Eltilerin Savaşı filmi, Onur Bilgetay tarafından yönetildi ve senaryosunu da Gupse Özay kaleme aldı. Başrollerde de yine Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. İşte, Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu ve karakterler...

Haberin Devamı

ELTİLERİN SAVAŞI KONUSU

Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olayların Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille ele alınıyor. İki elti arasındaki tatlı ve eğlenceli rekabetin, dillere pelesenk olacak replikler ve şarkılarla beyazperdeye yansıdığı film, sosyal medyanın günlük hayata kattığı renkleri de kahkaha dolu bir senaryoyla izleyiciye aktarıyor. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak bir film.

ELTİLERİN SAVAŞI OYUNCULARI

Gupse Özay - Sultan Altundağ

Merve Dizdar - Gizem Altundağ

Ferit Aktuğ - Selim Altundağ

Uraz Kaygılaroğlu - Fatih Altundağ

Füsun Demirel-  Melahat Altundağ

Haberin Devamı

Ali İpin - Hamdullah Altundağ

Hülya - Duyar Hülya

Kubilay Tunçer - Doktor Cansevdi