Cadde Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor'

Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor'

30.11.2022 - 12:24 | Son Güncellenme:

Dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrılan dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski, geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü isim, podcast programında geçirdiği kötü günlerin ardından 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.

Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş Travma vücutta yaşıyor

Milliyet.com.tr
Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. New York'ta nikâh dairesine giden ünlü çift, sadece az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine "Evet" demişti. Emily Ratajkowski, törende gelinlik giymemişti. Çift, oğulları Sylvester Apollo Bear'ı geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına almıştı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş Travma vücutta yaşıyor

"DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

Ancak ikilinin yollarını ayıracağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş; Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülmüştü. Page Six'e konuşan bir kaynak, Sebastian Bear-McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü. Ratajkowski'ye yakın bir başka kaynak ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Sebastian, ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvarıyor. Ama bu olmayacak; çünkü Emily, Sebastian'ın onun arkasından yaptığı birçok şeyi daha keşfetti.

"İLK DEFA BEKARIM"

Ayrılığın ardından Ratajkowski'nin Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ancak güzel model; "Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri" açıklamasını yaparak bu söylentileri yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş Travma vücutta yaşıyor

"ONUN ZEKİ OLMASINI SEVİYOR"

31 yaşındaki Emily Ratajkowski, geçtiğimiz haftalarda ise Kim Kardashian'ın 28 yaşındaki eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Us Weekly'ye konuşan bir kaynak; ikiliyi ortak arkadaşlarının tanıştırdığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

Henüz çok erken bir aşamadalar, ama ikisi de birbirinden gerçekten hoşlanıyor. Pete, Emily'yi güldürüyor ve onun zeki olmasını seviyor.

Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş Travma vücutta yaşıyor

"KÖTÜ OLDUĞUMDA ÇOK FAZLA KİLO VERİYORUM"

Eşinin kendisini aldatmasıyla zor günler geçiren Emily Ratajkowski, tüm bunların ardından son dönemlerde 'gerçekten korkutucu' bir kilo kaybı yaşadığını ve yaklaşık 45 kiloya kadar düştüğünü açıkladı. Model, 'High Low' adlı podcast programında konuşarak, "Bence travma vücutta yaşıyor" dedi ve ekledi:

Benim tecrübem bu yönde. Gerçekten kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum. Yakın bir zamanda 45 kiloya kadar düşmüştüm ve bu gerçekten çok korkutucuydu.

PageSix'te yer alan habere göre; o zamandan beri tekrar kilo aldığını belirten yıldız, "Kilo alıp vermek, mutlu olup olmadığımı bilmemi sağlıyor" dedi.