Cadde Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!

06.03.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil

Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında 'Bayanlar Baylar' adlı komedi dizisi ile TV'de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu.

Haberin Devamı

Ün'ün 2004-2009 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Emre Kınay'dan Duru adında bir kızı olmuştu.

"YOLLARIMIZI AYIRMAYA KARAR VERDİK"

Emine Ün ile Tolga Karakaş'ın dokuz yıllık evliliği Nisan 2021'de sona ermişti. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu dünya ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" açıklamasını yapmıştı.

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil

"FARKLI HEYECANLAR YAŞIYORUZ"

Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Oyuncu, kızı Duru'nun köpeğini gezdirdiğini söyledi. 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinde Halime Hatun'u oynayan Ün, "Keyifli ve güzel geçiyor. Farklı heyecanlar yaşıyoruz. İlk tarihi dizim. Fatih Sultan Mehmed'in üvey annesini oynuyorum. Sette tarih danışmanımız var. Uzun bir eğitim sürecinden geçtik. Ekip olarak iyi bir sinerji var. Aile gibi oldu" dedi.

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil

Haberin Devamı

"YOĞUN ÇALIŞIYORUM"

Tiyatro projelerinden bahseden Ün, "Uygur Tiyatrosu'nda yedinci yılım. 'Başka Sen Yok Ki' var ikinci oyunum. İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil

 "İSTEDİLER AMA OKULA GİDECEK"

Kızı Duru'nun oyuncu olacağına haberlerine Ün, "Duru Londra'ya üniversiteye gidiyor. Anca reklam çekebilir ama dizi yapamaz. İstediler ama okula gidecek. Şu an kamera önünü düşünmüyor ama sonrasında fikri değişebilir bilemem. Babası da bende her zaman desteğiz. Nerede mutlu olacaksa orada mutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil