Cadde Emma Thompson: Ölümden korkmuyorum!

Emma Thompson: Ölümden korkmuyorum!

08.05.2021 - 15:46 | Son Güncellenme:

Emmy, BAFTA ve Akademi ödüllü İngiliz oyuncu Emma Thompson (62), "Korktuğum bazı şeyler var ama mesela ölümden korkmuyorum. Her an ölebilirmişim gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Emma Thompson: Ölümden korkmuyorum

Vogue Dergisi için objektif karşısına geçen Emma Thompson, sinema dünyasındaki 'gençlik ve güzellik' anlayışına meydan okudu. Zayıf ve şık görünmeye çalışmaktan rahatsız olduğunu ifade eden 62 yaşındaki oyuncu , çok fazla ciddiye alınmak istemediğini belirterek, "Biraz eğlenmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

"HER AN ÖLEBİLİRMİŞİM GİBİ GELİYOR"
Ölümden korkmadığını dile getiren Thompson, 60 yaşına girdiği günden beri her günü sanki son günüymüş gibi yaşadığını söyledi: Artık gerçekten de korkmuyorum. Evet, korktuğum bazı şeyler var ama mesela ölümden korkmuyorum.

"Her an ölebilirmişim gibi geliyor" diyen ünlü oyuncu, "Covid-19 ortaya çıktı. Zatürre oldum, dikkatli olsam daha iyi olur diye düşündüm. Bu hastalıktan herkes ölebilir" şeklinde konuştu.

Emma Thompson: Ölümden korkmuyorum

"EŞİM BENİ DAHA İYİ BİR İNSAN YAPTI"
Emma Thompson, 26 yıldır birlikte olduğu eşi Greg Wise (54) ile ilişkisi hakkında, birlikte geçirdikleri son dört yılın 'en iyisi' olduğunu belirtti. İngiliz yıldız, eşinin kendisini daha iyi bir insan haline getirdiğini de sözlerine ekledi.