Cadde Emre Karayel'den Can paylaşımı: Oğlumun saçlar döküldü

Emre Karayel'den Can paylaşımı: Oğlumun saçlar döküldü

30.03.2022 - 11:31 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Son Yaz' dizisinde rol alan Emre Karayel, oğluyla birlikte objektif karşısına geçti. Birkaç ay önce ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan ünlü oyuncu, oğlu Can'la verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı. 49 yaşındaki Karayel'in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

Emre Karayelden Can paylaşımı: Oğlumun saçlar döküldü

Emre Karayel, 2020 yılında sekiz yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ocak ayında doğum için hastaneye giden çift, Can Öcal ismini verdikleri oğullarına kavuşmuştu.

Haberin Devamı

Oğlunu kucağına aldıktan beş gün sonra babası Öcal Karayel'i kaybeden ünlü isim, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Oyuncu, paylaşımında;  “Canımız babamız Öcal Karayel vefat etmiştir. Cenazesi Adana Kabasakal mezarlığında ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Toprağı bol mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanmıştı. 

SIK SIK PAYLAŞIYOR
Şimdilerde baba olmanın mutluğunu yaşayan Emre Karayel, oğluyla verdiği pozları sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda minik Can'la kanepede çekilen karesini paylaşan oyuncu, gönderisine; "Dinlemeyi bileceksin" notunu düşmüştü.

"ENSE KEBABI ÇOK LEZZETLİ"
Karayel bu kez de bebeği kucağındayken verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim gönderisine, "Oğlumun saçları döküldü ama yeleleri duruyor hala... Belli ki babası gibi at sevdalısı olacak... Ense kebabı çok lezzetli! Oğlum Can..." şeklinde esprili bir not düştü.

Emre Karayelden Can paylaşımı: Oğlumun saçlar döküldü

Haberin Devamı

"ZAMANIN DURDUĞU AN"
49 yaşındaki Karayel, daha önce de baba-oğul pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamış ve şu notu düşmüştü:

"Zamanın durduğu an... 'Bebekler enerjinizi hissediyor' derlerdi de inanmazdım. Oğlum ağladığında ona, 'Babacığım yanındayız. Annen, baban seni çok seviyoruz. Korkma' diyorum, susuyor yeminle."

Instagram hesabında 177 bin takipçisi olan Karayel'in bu gönderisi, kısa sürede 9 binden fazla beğeni almıştı.

Emre Karayelden Can paylaşımı: Oğlumun saçlar döküldü