Cadde Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık!

Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık!

05.09.2023 - 07:06 | Son Güncellenme:

Emre Kınay ile Dost Elver, Cihangir Jash adlı mekanda karşılaştılar. Uzun zamandır birbirlerini görmeyen iki dost bir araya gelince anılarını pekiştirdi. Bir dönem Dost Elver ve Nejat İşler ile aynı evde kaldığını söyleyen oyuncu, "İster inanın ister inanmayın biz bir yumurtayı üç kişi tavaya kırar, bir ekmeği, bir yumurtaya banarak yiyen üç kadim dostuz" açıklamasında bulundu.

Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence dizisinde 'Harun' karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

"DÖNENCE GERÇEK HAYATIN İÇİNDEN"

Dönence’yi farkındalık yaratacak bir sevgi hikayesi olarak tanımlayan oyuncu, "Dönence, uzun zamandan beri televizyonlarda karşılaşmadığımız türden bir hikaye. Gerçek hayatın içinden, farkındalık yaratacak bir sevgi öyküsü. Ben de uzun aradan sonra tekrar şefkatli bir karaktere hayat vereceğim için mutluyum. Umarım seyircimiz de bizim gibi düşünür" açıklamasında bulunmuştu.

Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık

ESKİ DOSTUYLA KARŞILAŞTI

Emre Kınay ile Dost Elver, Cihangir Jash adlı mekanda karşılaştılar. Uzun zamandır birbirlerini görmeyen iki dost bir araya gelince anılarını pekiştirdi.

Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık

"BİR YUMURTAYI TAVAYA KIRAR ÜÇ KİŞİ EKMEK BANARDIK"

Kınay “Biz üç ayrılmaz ahbaplardık. Burada Cihangir'de Susam sokakta otururduk o dönemler. Ben, Dost Elver ve Nejat İşler aynı evde kalırdık. Çok zor dönemler geçirdik. İster inanın ister inanmayın biz bir yumurtayı üç kişi tavaya kırar, bir ekmeği, bir yumurtaya banarak yiyen üç kadim dostuz. Çok zor zamanlar geçirerek bu günlere geldik. Bize yardım eden yoktu, o dönemler de okuyorduk. Şimdi Dost'u görünce o yıllarımız geldi aklıma. Şimdiki halimize şükrediyoruz” dedi. 

Emre Kınay: Ben, Dost ve Nejat üç ahbaptık