Cadde Erdal Beşikçioğlu'nun babası Bahattin Beşikçioğlu son yolculuğuna uğurladı

Erdal Beşikçioğlu'nun babası Bahattin Beşikçioğlu son yolculuğuna uğurladı

21.07.2022 - 15:03 | Son Güncellenme:

Son olarak Acıların Kadını olarak da bilinen arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatan 'Bergen' filminde rol alan Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede organ yetmezliğine bağlı olarak dün yaşamını yitirdi. Bahattin Beşikçioğlu, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun, bir kamu bankasının Ege Bölge Müdürlüğünden emekli olan ve İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle İzmir’de hastanede tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

20 Temmuz Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan Bahattin Beşikçioğlu, tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Erdal Beşikçioğlunun babası Bahattin Beşikçioğlu son yolculuğuna uğurladı

BEŞİKÇİOĞLU'NDAN BABASINA HÜZÜNLÜ VEDA

Bahattin Beşikçioğlu için bugün Urla Hoca Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye yönetmen Nihat Durak ve Bahattin Beşikçioğlu'nun sevenleri ile ilçe eşrafı katıldı. Törende Erdal Beşikçioğlu ile eşi Elvin Beşikçioğlu taziyeleri kabul ederken, ünlü oyuncu babasının cenazesinde hüzünlü anlar yaşadı.

Erdal Beşikçioğlunun babası Bahattin Beşikçioğlu son yolculuğuna uğurladı

İki çocuk babası Bahattin Beşikçioğlu'nun cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere İskele Mezarlığı'na götürüldü.

Erdal Beşikçioğlunun babası Bahattin Beşikçioğlu son yolculuğuna uğurladı

Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden biri olan sonrasında dijital platformda yayınlanmaya başlayan 'Behzat Ç.' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Beşikçioğlu, 2015 yılında da annesi Nesrin Beşikçioğlu'nu kaybetmişti.

Yazarlar