Cadde Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti

Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti

14.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.

Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti

ATILAY KANDEMİR - Her sene gelenekselleştirilerek daha ileriye taşınan bu anlamlı turnuvanın şampiyonu Mehmet Kazan, ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı. İki gün süren turnuvada 190 golfçü mücadele etti. Turnuvanın final gününde de Erdoğan Demirören Anma Yemeği ve Ödül Töreni düzenlendi. Turnuvanın büyük ödülü Lampago elektrikli araç hediyesi için şanslı golfçü kategori birincileri arasından kurayla seçildi. Şanslı golfçü Mehmet Kazan’a, Lampago elektrikli araç ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören verdi. Turnuvanın bir anlamlı ödülü de katılan tüm golfçülere Demirören Medya gazetesi Milliyet tarafından verildi. Milliyet Gazetesi, kişiye doğduğu güne ait Milliyet gazetesi ana sayfasını hediye etti. Demirören Ailesi’nin tüm fertlerinin katılımıyla, Revna Demirören organizatörlüğünde gerçekleşen turnuvada merhum Erdoğan Demirören bir kez daha özlemle anıldı.

Haberin Devamı

Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti

Etkinlikte, Milliyet’in kurduğu ‘Geçmişten Bir Hediye’ standında katılımcılara doğduğu güne ait gazetenin ana sayfası hediye edildi.

Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti