Cadde Erhan Güleryüz, Cihangir'de ortaya çıktı

Erhan Güleryüz, Cihangir'de ortaya çıktı

10.05.2022 - 16:32 | Son Güncellenme:

Müzisyen Erhan Güleryüz (56), dillerden düşmeyen şarkılarıyla hafızalara kazınan, üyelerinin konserler ve kliplerde sürekli güneş gözlüğü takmasıyla bilinen Ayna grubu dağıldıktan sonra kariyerine tek başına devam ediyor. Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi, uzun bir aranın ardından Cihangir'de objektiflere takıldı.

Erhan Güleryüz, Cihangirde ortaya çıktı

Ayna; Erhan Güleryüz, Cemil Özeren ve Can Güney tarafından 1996'da kuruldu. Aynı yıl Erol Kӧse’nin prodüktӧrlüğünde ilk albümünü piyasaya çıkardı. 'Gittiğin Yağmurla Gel' ile başlayan müzikal yolculuk, 2002'de 'Bostancı Durağı' albümünden sonra bitti. Aynı yıl yapımcı Erol Kӧse ile yollar ayrılırken, solistlerden Cemil Özeren de gruba veda etti. Erhan Güleryüz ise 2004 yılında 'Doğum Günü' adlı solo albümüyle kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Haberin Devamı

1996, 1998, 1999 ve 2000 yıllarında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Grup Ödülü'nü alan Ayna, Altın Kelebek Ödülü'ne de layık görüldü. Büyük başarılara imza atan ünlü müzisyenler, 2007-2012 yılları arasında belli aralıklarla TRT Müzik kanalında yayınlanan 'Aynadan Yansıyanlar' programını yaptı. Ayna'nın kurucularından Cemil Özeren, 20 Kasım 2012 tarihinde siroz hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Erhan Güleryüz, Cihangirde ortaya çıktı

NEDEN SÜREKLİ GÖZLÜK TAKIYOR?

Erhan Güleryüz, geçtiğimiz yıllarda kendisiyle özdeşleşen güneş gözlüğü hakkında konuşmuş, "neden sürekli gözlük taktığı" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Gözlük şöhretten kaçmak için çok önemli bir kalkan. Gözlüksüz dolaşırken beni kimse tanımıyor. Sahneye çıkmadan gözlüğümü takıyorum, taktığım an Ayna’nın bir müzisyeni oluyorum. Çıkarttığımda da ben benim. Karton karakter olarak değil, Erhan olarak sokakta dolaştığımda kendime ait bir hayat yaşayabiliyorum. Şöhretli bir adam olmuş olsaydım bu kadar uzun süreli üretim içinde olmayabilirdim.

"BU YAZA DAMGA VURABİLİRİM"

'Gittiğin Yağmurla Gel', 'Sen Unutma Beni', 'Severek Ayrılanlar', 'Çayımın Şekeri', 'Anlatmalıymış Meğer', 'Ölünce Sevemezsem Seni', 'Kiziroğlu' ve 'Adı Konmuş Ayrılığın' gibi hit şarkılarıyla bir döneme damga vuran müzik grubunun solisti Erhan Güleryüz, önceki gün Cihangir'de güneş gözlükleri olmadan görüntülendi.

Erhan Güleryüz, Cihangirde ortaya çıktı

Haberin Devamı

Akülü bisiklet kullanan 56 yaşındaki sanatçı, "Benim en değerli lüks kullandığım şey bu arkadaşlar. Konserler devam ediyor. Yakında yeni şarkılarımla geliyorum. Bu yaza damga vurabilirim" dedi.

"KENDİMİ STÜDYOMA KAPADIM"

Geçtiğimiz yıl pandemi günlerinin nasıl geçtiğini anlatan Güleryüz, "Kendimi eskisi gibi hala müziğime adadım. Pandemi döneminde kendimi Asmalımescit'deki stüdyoma kapadım, devamlı çalışıyorum" açıklamasını yapmıştı.