Cadde Ernie Hudson'dan 'Hayalet Avcıları' itirafı: Psikolojik acı çektim

Ernie Hudson'dan 'Hayalet Avcıları' itirafı: Psikolojik acı çektim

27.02.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

'Hayalet Avcıları' (Ghostbusters) filminde 'Winston Zeddemore'u canlandıran ünlü aktör Ernie Hudson, ilk filmdeki olumsuzlarını anlattı. 'Hayalet Avcıları'nı psikolojik açıdan şimdiye kadar rol aldığı en zor film olarak nitelendiren Hudson, "Orijinal senaryoda 'Winston' karakteri filmin en başından itibaren vardı" açıklamasında bulundu.

Ernie Hudsondan Hayalet Avcıları itirafı: Psikolojik acı çektim

17 Aralık 1945 ABD doğumlu Ernie Hudson, 'The Howard Stern Wrap Up Show'a katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Hudson, hakkında bilinmeyenleri de anlattı.

Haberin Devamı

77 yaşındaki Ernie Hudson, yönetmen Ivan Reitman'ın harika bir adam olmasına ve ona karşı çok fazla sevgi ve takdir beslemesine rağmen 'Columbia Pictures' stüdyosuyla ilgili güzel anıları olmadığını ifade etti.

“BEN DIŞARIDAN GETİRİLEN ADAMDIM”

Ünlü aktör, 1984 tarihli ilk filmin oyuncu kadrosu hakkında, "Ben dışarıdan getirilen adamdım, dolayısıyla bunlar yaşanırken kendi yerimi bulmak... Hepsi kucaklayıcı ve kapsayıcıydı. Stüdyoysa öyle değildi ve olmamaya devam etti. Bu, işi çok ama çok zorlaştırdı çünkü ben de bunun bir parçasıydım ama sonra büyük bir titizlikle kenara itildim" dedi.

Ernie Hudsondan Hayalet Avcıları itirafı: Psikolojik acı çektim

“AFİŞLER ÇIKTIĞINDA BEN YOKTUM”

Hudson, "Afişler çıktığında ben yoktum. Bu durum çok uzun sürdü. Filmin 30. yıl dönümü gösterimine gittim ve tüm afişlerde üç adam vardı. Artık hayranların durumu farklı gördüğünü biliyorum ve hayranlara çok müteşekkirim çünkü onlar kendilerini temelde Winston'la özdeşleştirdi. Özellikle gençler, azınlık çocukları demek istemiyorum ama çok sayıda çocuk..." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"EN BAŞINDAN İTİBAREN VARDI"

'Hayalet Avcıları'nı psikolojik açıdan şimdiye kadar rol aldığı en zor film olarak nitelendiren ünlü aktör, "Orijinal senaryoda 'Winston' karakteri filmin en başından itibaren vardı" açıklamasında bulundu.

Ernie Hudsondan Hayalet Avcıları itirafı: Psikolojik acı çektim

 Hudson, sözlerini, "Kimse hakkında söyleyecek kötü bir şeyim yok ama zordu. Bunu aşmam, filmin tadını çıkarıp, filmi kucaklamam 10 yılımı aldı. 'Hayalet Avcıları'yla barışmak gerçekten zordu" şeklinde noktaladı.

Ernie Hudsondan Hayalet Avcıları itirafı: Psikolojik acı çektim