Cadde Esat Yontunç'tan Alpay Kazan'a veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan!

Esat Yontunç'tan Alpay Kazan'a veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan!

09.03.2022 - 08:24 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç'un yakın arkadaşı Alpay Kazan, pazar günü hayatını kaybetti. Kazan, Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Esat Yontunç da çocukluk arkadaşı için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Esat Yontunçtan Alpay Kazana veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan

Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, pazar günü hayatını kaybetti. Acı haberi Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haberin Devamı

Hatipoğlu, paylaşımına; "Başımız sağ olsun Alpay Kazan'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" notunu düştü.

Dün Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanan Alpay Kazan'ın ardından yakın dostları Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç duygusal paylaşımlar yaptı.

Esat Yontunçtan Alpay Kazana veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan

"NE YAZSAM YETMEYECEK"
Uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından; "Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan" mesajını yayınladı.

"GÜNÜ GELİNCE YENİDEN YAN YANA OLACAĞIZ"
Esat Yontunç, çocukluk arkadaşı Alpay Kazan'a "Yıl 1980, "Alpay, yanın boş mu?" "Esat, boş gel otur" diye başladı. 42 yıl sonra kalktın yanımdan. Beraber yan yana, ufacık bir sırada başlayan arkadaşlıktan sonra kardeşlik, iş arkadaşlığı, ortaklık, neler sığdırmışız geçen zamana. Alpay'ım günü gelince yeniden yan yana olacağız. O zamana kadar vedalaştık dün. Seni çok özleyeceğim. Mekanın cennet olsun" diyerek veda etti.

Esat Yontunçtan Alpay Kazana veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan