Cadde Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması!

Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması!

29.03.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Ağustos 2022'de dünyaevine girmişti. Sosyal medyada aşk dolu pozlar paylaşan ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. 'Magazin D'ye konuşan güzel oyuncu, eşiyle sorun yaşadıklarını kabul etmişti. Etiler'de görüntülenen Eser Yenenler, yakın arkadaşı Koç'un evliliği hakkında açıklama yaptı.

Eser Yenenlerden Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, 17 Mart'ta basına yansıyan 'evlilikte kriz' haberiyle çok konuşuldu. İddiaya göre; deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen oyuncuya, yakın arkadaşları kutlama organize etti. Arkadaşlarının evinde gerçekleşen küçük kutlamada Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

Haberin Devamı

“ÇOK HASSAS BİR KONU”

Başrolünde yer aldığı dizinin Moda’daki setinde 'Magazin D'ye konuşan Özdemir, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” ifadelerini kullandı.

Eser Yenenlerden Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması

"NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR?"

Oğuzhan Koç ise sonraki günlerde İstinye'de trafikte objektiflere yansıdı. Düşünceli gözüken 37 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarını fark edince selam verdi.

Evliliği hakkında çıkan olumsuz haberler hakkında Oğuzhan Koç, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" sözleriyle sitemini dile getirdi.

Eser Yenenlerden Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması

EŞİNİN ARACINI KULLANDI

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç'un, son günlerde arasının kötü olduğu iddia edilen eşi Demet Özdemir'in aracını kullanması dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyı eşinin aracında görenler, "Demet eve dönmüş" yorumunda bulundu.

"EŞİMLE BU TARZ İŞLERİ SEVİYORUZ"

Tüm bunların ardından Koç'un yakın arkadaşı Eser Yenenler, Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Eşi Berfu Yenenler ile sahnede yaptığı gösteri çok konuşulan ünlü oyuncu, "Oyun çok güzel gidiyor. İnsanlar karı-koca sahnede olmayı enteresan buldular. Hem de oyun çok güzel oldu. Eşimle bu tarz işleri seviyoruz. Ama evde skeci çekmek için bile 900 lira verince, benim de tadım kaçmadı değil" açıklamasını yaptı.

Eser Yenenlerden Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması

"OĞUZHAN BENİM KARDEŞİM"

Eser Yenenler, yakın arkadaşı Oğuzhan Koç’un son günlerde özel hayatında yaşadığı sıkıntıların hatırlatılması üzerine ise şu ifadeleri kullandı:

Oğuzhan benim kardeşim. Onların çok üzerine gidiliyor. Bence aralarında hiç bir sorun yok. Evlilikleri gayet güzel gidiyor.

Eser Yenenlerden Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması

"ELİMİZDEN GELEN YARDIMLARI YAPIYORUZ"

Eşi ile geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine giden oyuncu, tüm Türkiye'yi yasa boğan felaketle ilgili olarak, "Çok zordu. Unutmamamız gereken bir olay. Bir elimizden geldiğince yardımlarımızı yapıyoruz ama konu gerçekten çok büyük. Toparlanması zaman alacak” dedi.