Cadde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO fragmanı paylaşıldı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO fragmanı paylaşıldı mı?

16.12.2020 - 09:56 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölümüyle dün akşam yayınlandı. aTV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için heyecan başladı. Yeni bölümde neler olacağını merak eden ve öğrenmek isteyen izleyiciler, EDHO 177. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı arayışına geçti. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümü ve yeni bölümü hakkında bilinmesi gerekenler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı EDHO fragmanı paylaşıldı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölümüyle dün ekrana geldi. Her hafta yakından takip edilen dizi, yeni bölümü için izleyicisini yine meraklandırdı. Diziyi kaçıranlar EDHO son bölümde neler oldu arayışını yaparken, diziyi izleyenler ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak, fragman yayınlandı mı? arayışına geçti.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Amcası Hızır Çakırbeyli'nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman'ı ortadan kaldırmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas'ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin akıbeti için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan'ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı'yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli'ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli'nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.