Cadde 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık! Ünlü oyuncudan veda mesajı

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık! Ünlü oyuncudan veda mesajı

24.03.2021 - 09:06 | Son Güncellenme:

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 187'nci bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. 'Ceylan' karakterini canlandıran güzel oyuncu Sanem Çelik, diziye veda etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda şok ayrılık Ünlü oyuncudan veda mesajı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', dün akşam 187'nci bölümüyle ekranlara geldi. EDHO'da uzun zamandır Ceylan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sanem Çelik, son bölümle birlikte diziye veda etti.

Haberin Devamı

Eşkıya'da Ceylan büyük bir komplonun kurbanı oldu. Ceylan kaçırılarak rehin alındı. Final sahnesinde ise toplantıdan çıkan Hızır, karşısında bir minibüsten indirilen ve elleri bağlı olan Ceylan'ı gördü.

Ceylan araçtan indirildiği sırada, minibüsteki kişiler tarafından sırtından vuruldu. Ceylan, Hızır'ın kucağında hayata gözlerini yumdu. Ceylan'ı canlandıran ünlü oyuncu Sanem Çelik de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı.

OKTAY KAYNARCA'DAN SANEM ÇELİK PAYLAŞIMI

EDHO'da Hızır Çakırbeyli'ye hayat veren Oktay Kaynarca, son bölümün ardından Instagram hesabından Sanem Çelik ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Kaynarca paylaşımında "Güzel kadın güzel kal" notunu yazdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda şok ayrılık Ünlü oyuncudan veda mesajı

"BİR CEYLAN GEÇTİ İYİ Kİ"

Haberin Devamı

Sanem Çelik ise Instagram'dan diziye veda paylaşımı yaptı. Dizinin ilk sezonlarındaki görüntülerini paylaşan ünlü oyuncu ,"Bir Ceylan geçti iyi ki!" notuyla EDHO'ya veda etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda şok ayrılık Ünlü oyuncudan veda mesajı