Cadde Eva Mendes setlere dönüş şartını açıkladı

Eva Mendes setlere dönüş şartını açıkladı

12.05.2022 - 11:43 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Ryan Gosling ile evli olan iki çocuk annesi Eva Mendes, uzun süredir hiçbir projede yer almadı. Sekiz yıllık aranın ardından kamera önüne geçebileceğini açıklayan ünlü isim, şartlarını da duyurdu.

Eva Mendes setlere dönüş şartını açıkladı

Daha Hızlı Daha Öfkeli’, ‘Aşk Doktoru’ (Hitch) ve ‘Hayalet Sürücü’ (Ghost Rider) filmleriyle tanınan Mendes, Ryan Gosling ile 2011’de tanıştı ve ikili ilk kez 2012’de kırmızı halıda aşklarını ilan etti. 2016 yılı başında aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı gizli bir törenle dünya evine giren çiftin 7 yaşında Esmeralda Amada ve 6 yaşında Amada Lee adlarında iki kızı bulunuyor.

Haberin Devamı

Rol aldığı 'Training Day', 'Last Night', 'Hitch', 'We Own The Night' gibi filmlerle yıldızı parlayan Eva Mendes, 2014 yılından bu yana film setlerinden uzak bir yaşam sürüyor.

Eva Mendes setlere dönüş şartını açıkladı

KIZLARI HAYATININ MERKEZİ

Son olarak, eşi Ryan Gosling'in yazıp yönettiği  'Lost River' adlı filmde oynayan Küba asıllı ABD'li oyuncu, kızlarını hayatının merkezine koyarak; kariyerine ara verdi.

Geçtiğimiz günlerde 'The View' adlı tv programına konuk olan ünlü isim, oyunculuğa döneceğini açıkladı. 48 yaşındaki Mendes, televizyona ve sinemaya sekiz yıl ara verdikten sonra ne tür rolleri kabul edebileceğini anlattı.

Eva Mendes setlere dönüş şartını açıkladı

"KISA LİSTEM BU"

“Ne yapacağıma dair kısa bir listem var” diyen Eva Mendes, “Çocuklardan önce eğlenceli bir projeyse evet diyordum ama artık şiddet ve cinsellik içeren projelerde yer almayacağım, kısa listem bu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Mendes, kriterlerine uygun bir proje gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorulduğunda ise “Umarım öyle olur. Güzel ve temiz bir iş olmalı” ifadelerini kullandı.

Program sunucusu Whoopi Goldberg’in “Disney’in yaptığı işler gibi yani” demesi üzerine Mendes, “Disney! Harika” diye onay verdi.