Cadde Evlilik Hakkında Her Şey Bora ölüyor mu? Bora'yı oynayan Serkan Altunorak kimdir, diziden ayrılıyor mu?

Evlilik Hakkında Her Şey Bora ölüyor mu? Bora'yı oynayan Serkan Altunorak kimdir, diziden ayrılıyor mu?

08.03.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

Serkan Altunorak, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncunun hayatı ve kariyeri takipçileri tarafından dikkat çekiyor. Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde canlandırdığı Bora karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Bora ölecek mi, Serkan Altunorak dizidem ayrılıyor mu?

Evlilik Hakkında Her Şey Bora ölüyor mu Borayı oynayan Serkan Altunorak kimdir, diziden ayrılıyor mu

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi FOX ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Dizide Serkan Altunorak, Bora rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Yeni bölümde ise Bora karakterinin yaralanması, dizideki varlığını sorgulattı. İşte, Serkan Altunorak hakkında...

Haberin Devamı

BORA ÖLÜYOR MU?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde Bora'nın silahla yaralandığı görülüyor. Bora'ya hayat veren Serkan Altunorak'ın da böylece dizideki akıbeti merak konusu oldu. Ancak henüz Bora karakterinin ölüp ölmediğine dair detay bulunmuyor. Yeni bölümde netleşecek.

SERKAN ALTUNORAK KİMDİR?

Altunorak, 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümünden mezun oldu.

1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz'de Unisex Bekir, 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı. 2009 yılında Melekler Korusun adlı dizide bir konservatuvar öğretim görevlisini canlandırdı. Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte rol aldı. Yaseminname, Çocuklar Duymasın ve Karım ve Annem dizilerinde konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Haberin Devamı

2006 yılında Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinin bir sahnesinde rol gereği Rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi ise yayından kaldırıldı.

2011 yılında Bir Günah Gibi dizisinde Suat karakterini oynadı. Yine aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dâhil olmuştur.