Cadde 'Evlilik ölüm gibi geliyor'

'Evlilik ölüm gibi geliyor'

21.07.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, "Öteki Gündem" programının sunucusu ve "Selçuklu’nun Şifreleri" kitabının yazarı Cansu Canan Özgen oldu.

Evlilik ölüm gibi geliyor

"İNSANLAR BENİ KARDEŞLERİ GİBİ SEVİYORLAR"

Haberin Devamı

İzleyicilerin ve sokakta karşılaştığı insanların kendisini kardeşleri gibi sevdiğini ve sürekli koruduklarını beşirten Cansu Canan Özgen, "Programımı izleyenler ve beni tanıyan insanlar, beni ablaları kardeşleri gibi seviyorlar. Hatta konuk olduğum programlarda beni korumaya çalışıyorlar” dedi.

"SÜREKLİ KİTAP OKUYORUM"

Sürekli okuduğunu ve 'Öteki Gündem' programı başladığından bu yana her hafta 2 kitap okuduğunu dile getiren Özgen, Ben sürekli okuyorum. Artık normal bir şey oldu bu benim için. Öteki Gündem programı başladığından bu yana 150 programda en az 300 kitap okumuşumdur” şeklinde konuştu.

"KLAVYE KAHRAMANLARI ÇOK"

Eskiden eleştirilere çok takıldığını ve kendisine hadsiz dahi yazdıklarını söyleyen Cansu Canan Özgen, "Bana hadsiz bile diyorlardı ama daha sonra bunların klavye kahramanları olduğunu öğrendim. Bunlar başkasının başarısında kötülük arayan kişiler” dedi.

"EVLİLİK RİSKLİ BİR KONU"

Haberin Devamı

Sürekli evlilik teklifleri aldığını ama evliliğin kendisine ölüm gibi geldiğini söyleyen Cansu Canan Özgen, "Sürekli evlilik teklifleri geliyor ama evlilik bana ölüm gibi geliyor. Önemli ve riskli bir konu evlilik” diye konuştu.

"KESİNLİKLE DİYET YAPAMAM"

Yemek yemeyi çok sevdiğini, hiç yemek seçemediğini ve diyet yapamadığını söyleyen Cansu Canan Özgen “ Hiç yemek seçemiyorum. Küçüklüğümde öyle yetiştirildim. Son zamanlarda Antep’e gidip her şeyden yemek istiyorum. Ayrıca günde 5 saat spor yapabilirim ama diyet yapamam” dedi.