Cadde 'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!'

'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!'

23.03.2024 - 12:53 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında Brian Austin Green ile evli olduğu dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum

Megan Fox (37) ile kendisinden 12 yaş büyük olan Brian Austin Green, 2010 yılında hayatlarını birleştirmişti. Üç çocukları olan oyuncu çift, 2020'de boşanmaya karar vermişti. Uzun süre ayrı yaşayan ikilinin boşanma davası 2021'de resmi olarak sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

Green, Fox ile 11 yıllık evliliğinin bitmesiyle ilgili, "İkimiz de birbirimize bir şey yapmadık. Birbirimize her zaman dürüst olduk. Beni her zaman seveceğini biliyorum. Ne olursa olsun her zaman arkadaşız ve çocuklarımızla beraberiz" demişti.

Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum

"İŞE GİDERDİM VE ORADA BİRİLERİNDEN HOŞLANIRDIM"

37 yaşındaki ünlü isim, 'Call Her Daddy' adlı podcast programında evli olduğu dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Evliyken sürekli başkalarına aşık olurdum. İşe giderdim ve orada birilerinden hoşlanırdım... Çünkü o zamanlar çok gençtim. Hiçbir zaman bekar olma ve o hayatı deneyimleme özgürlüğüne sahip olmadım" diye konuştu.

Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum

"Brian için harika bir kız arkadaş değildim, dürüst olacağım. Brian da benim için harika değildi" diyen güzel oyuncu, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Gençtim ve gerçekten de o düzeyde bir bağlılık içeren, o büyüklükte bir ilişki içinde olmamalıydım. Duygularımın çok da farkında olmadığım için evlenmeye karar vermiştim. Büyümemin ve farkındalığımın çoğu, çocuklarım doğduktan sonra geldi.

Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum

"SADECE ÜÇ HAFTA BEKAR KALDIM"

Fox, uzun süre bekar kalmadığını çünkü boşandıktan sadece birkaç hafta sonra Machine Gun Kelly (MGK) ile aşk yaşamaya başladığını da söyleyerek; "Boşandığımda bir an için yapacağım şeyin bekar hayatı yaşamak olduğunu düşündüm ve üç hafta kadar bekardım" dedi.

Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum

Birlikte geçirdikleri iki yılın ardından MGK ile Ocak 2022'de nişanlanan Megan, programda nişan attıklarını da söyledi; ancak ayrılıp ayrılmadıkları hakkında bir yorum yapmadı.