Cadde Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor'

Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor'

09.12.2023 - 07:43 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, önceki gün ekibiyle birlikte Suadiye'de yılbaşı yemeği yedi. Gazetecilerle konuşmayı da etmeyen Akın, programı hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Evrim Akın, Ev Gezmesi ile ünlülere konuk oluyor Bazıları bütün gece ev temizliyor

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programında sunuculuk yapan Evrim Akın, geçtiğimiz aylarda annesi ve kardeşiyle Nişantaşı Citys'te görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Kendisine yönelten evlilik sorusuna üzerine Akın, "Annem, kardeşim ve abim evlenmemi istemiyor. Ben de onların evlenmesini istemiyorum. Aramıza kimseyi sokmuyoruz. Biz bize yeteriz ve böyle mutluyuz" diyerek, şaşırtmıştı.

Evrim Akın, Ev Gezmesi ile ünlülere konuk oluyor Bazıları bütün gece ev temizliyor

"REYTİNGLER BOL OLUNCA YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR"

Ayrıca Akın, Kanal D'de ekrana gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı için, "Reytingler iyi olunca böyle yüzümüz gülüyor" demişti.

44 yaşındaki ünlü isim son olarak önceki gün Suadiye'de bir restoranda 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' ekibi ile birlikte bir yılbaşı yemeği gerçekleştirdi.

Evrim Akın, Ev Gezmesi ile ünlülere konuk oluyor Bazıları bütün gece ev temizliyor

"HAYIRSIZIMDIR BİRAZ"

Ayaküstü gazetecilerle konuşan Akın, "Çok mutluyuz. Kanalımız, çalışan arkadaşlarımız; keyif alıyoruz" dedi ve ünlü isimlerin evlerine konuk olduğu programı hakkında şöyle konuştu:

Arkadaşlarımı görmüş oldum aslında. Hayırsızımdır biraz. Hepsi arkadaşım, birçok isme gideceğiz daha. Çağıranlar, destek olanlar da mevcut. Birçoğu tadilatta oluyor genelde, evini yeniliyor oluyorlar. Bu bir yalan mı bilmiyorum ama! Bazıları da bütün gece ev temizliyor ben gideceğim diye.