Cadde Evrim Keklik yaşı kaç, kimdir, nereli? Survivıor 2020 Evrim Keklik mesleği nedir?

Evrim Keklik yaşı kaç, kimdir, nereli? Survivıor 2020 Evrim Keklik mesleği nedir?

30.03.2021 - 21:04 | Son Güncellenme:

Evrim Keklik, Survivor 202o sezonunda gönüllüler takımında öne çıkmıştı. Yarışmada tavrı ile olduğu kadar oyunlardaki performansıyla da tanınmıştı. Survivor 2020 Evrim Keklik'in hayatı da gündeme geldi. Evrim Keklik kim?

Evrim Keklik yaşı kaç, kimdir, nereli Survivıor 2020 Evrim Keklik mesleği nedir

Survivor 2020 yarışmacılarından Evrim Keklik'in hayatı yeniden arananlar arasına girdi. Geçen yılın popüler Survivor yarışmacılarından Evrim Keklik, İstanbul'da doğdu. İşte, Evrim Keklik biyografisi...

Haberin Devamı

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Evrim Keklik, 29 yaşında ve İstanbul doğumludur. Spora 1. sınıftayken Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybol ile başlayan Keklik; Galatasaray voleybol takımı ve Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında yer aldı. Sonrasında yaşadığı talihsizlik sebebiyle, omzunda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldı. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimini bitirdi.

Üniversiteden 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Keklik 2017 yılında İstanbul'a geri dönerek sualtı hokeyine başladı. Bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmış olan Evrim Keklik şimdilerde bir magazin programında yorumculuk yapıyor.

Survivor yarışmasına katılmadan önce ekranların en eski yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılmıştır. Bu yarışmadan da 30 bin lira ile ayrılmıştır. Keklik Survivor yarışması öncesi yayınlanan fragmanda ağlayarak yarışma şartlarının çok zor olduğunu söylediği video ile viral olmuştu.

Yazarlar