Cadde Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!

20.03.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş

Ezgi Mola, önceki gün Kuruçeşme'de eşi Mustafa Aksakallı'nın sahibi olduğu mekandaydı. Oyuncu, basın mensuplarını görünce röportaj taleplerini geri çevirmedi.

Haberin Devamı

Mola, "Bugün dükkanı ben açtım. Mustafa Bey dinleniyor. Oğlumla biraz işimiz vardı, erkenden evden çıktım. Bugün anne, oğul ve kız kardeş günü oldu" dedi.

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş

"BUNDAN SONRA BİRAZCIK DURURUM"

Yeni doğan ünlü çocuklarına gelen reklam teklifleri hakkında konuşan oyuncu, "Birlikte değil ama bir bebek bezi reklamım oldu. Biberon ve emzikle ilgili de oldu. Aslında yeni setten çıktım sayılır zaten. Reklam çekimlerine devam ediyorum. Bundan sonra birazcık dururum, Can ile olmak çok keyifli. Sizin de izlemediğiniz bir dizi çektim sekiz bölüm. Henüz yayınlanmadı, haberi çıktı ama ne zaman yayınlanacağını bilmiyorum. Çok eğlenmiştik çekerken de" ifadelerini kullandı.

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş

"BAKICI İSTEMİYORUM"

Ezgi Mola, bakıcıya çocuk emanet edilmesinin çok da doğru olmadığını düşündüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Bakıcı olsun pek istemiyorum. Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de 40 yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık bir aile severim, 'Ay ne güzel' derim kalabalık aile görünce. Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi, özellikle şu sıralar

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş

"ARTIK PLANLAYAMIYORUM"

Yaz planlarından bahseden oyuncu, "Ben artık planlayamıyorum. Çeşme'ye mi giderim, bilmiyorum. Artık günü o gün içinde planlayabilirim sadece. O yüzden yazı şimdiden öngöremiyorum, plan yapamıyorum artık. Tatil yaparız ama Can'ın da ele avuca geleceği zamanlar olur. Onunla da denize gireriz. Neredeyse 20 yıldır hep Alaçatı'ya gidiyorum. Ege'yi de çok seviyorum. Muhtemelen Alaçatı hep olacak" açıklamasını yaptı.

Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş