Cadde Ezra dizisi yayından kaldırılacak mı?

Ezra dizisi yayından kaldırılacak mı?

02.01.2015 - 10:16 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarında yeni başlayan dizi Ezra 2. Bölümün yayınlanmasının ardından ani bir kararla yayından kaldırıldı. Ezra dizisi ile ilgili ani karar izleyenlerin tepkilerini topladı. Peki tepkiler sonrası durum değişti mi? İşte detaylar..

Ezra dizisi yayından kaldırılacak mı

Show TV’de Salı akşamları ekrana gelen başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk’un yer aldığı, yapımını Leo Medya’nın üstlendiği Ezra dizisi Salı akşamı ekrana gelen 2. bölümünün ardından ani kararla yayından kaldırıldığı açıklanması üzerine dizinin hayranları tepkilerinin Twiiter’dan duyurdular.

Haberin Devamı

2. bölümüyle reytinglerinde yükselişe geçtiği halde şaşırtıcı bir kararla kaldırılan Ezra dizisi takipçileri Ezra’nın bitmemesi için büyük bir destek hareketi başlattı ve twitter’de TT listesine girdi!

Show TV’de sadece iki bölüm yayınlandıktan sonra ani bir kararla yayından kaldırılan Ezra dizisinde flaş gelişme. Başrollerini İsmail Filiz, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve Zeynep Koltuk’un paylaştığı Leo Medya yapımı olan dizinin ekran macerası sadece iki bölüm sürmüştü. Show TV’de geçtiğimiz gün aldığı kararla yeni diziyi 3. bölümü bile yayınlanmadan yayından kaldırdı.
Reytingleri düşük olmasına rağmen sosyal medyada kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Ezra dizisinin fanları, dizinin bittiğinin duyurulmasının ardından adeta isyan etmişti. Senarist ve yönetmenliğini Adanalı, Memoli gibi dizilerin de yapımcısı olan Tayfun Güneyer’in üstlendiği Ezra’nın bitmemesi için hayranları Twitter’da kampanya başlattı. #ezraDizisiBitmesin #EzraDevamEtsin #ezrabizimle hashtag’leriyle Twitter’da Show TV’ye tepki gösteren ve dizinin devam etmesini isteyen hayranlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı.
Show TV’de devam etmeyeceği kesin olan Ezra’nın başka bir kanala transferi gündeme geldi. Dizinin özellikle gençlerin sevdiği dizileri ekranlarında yayınlayan Fox TV’ye geçebileceği öne sürüldü. Ezra’nın kaderinin önümüzdeki günlerde belli olacak.