Cadde Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'i paylaştı! 'Çok aşığım'

Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'i paylaştı! 'Çok aşığım'

22.02.2024 - 08:53 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, 13 aylık oğlu Kerem'in yeni bir karesini yayınladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Fahriye Evcen minik oğlu Keremi paylaştı Çok aşığım

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2013 yılında 'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan ilişkilerini 2017'de evlilikle taçlandırmıştı. Popüler çift, 2019'da ilk çocukları Karan'ı, Ocak 2023'te ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan çiftten Fahriye Evcen, son olaran 13.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Fahriye Evcen minik oğlu Keremi paylaştı Çok aşığım

MİNİK OĞLUNU PAYLAŞTI

Minik oğlu Kerem'in fotoğrafını yayınlayan 37 yaşındaki güzel oyuncu, kısa sürede sosyal medyada gündem olan paylaşımına; "Çok aşığım" mesajını yazdı.

Fahriye Evcen minik oğlu Keremi paylaştı Çok aşığım

SET HATIRASI

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de oğluyla sete gittiği anları paylaşmıştı. Evcen, kuliste çektiği fotoğrafa, "Set hatırası" notunu eklemişti.

Fahriye Evcen minik oğlu Keremi paylaştı Çok aşığım

Fahriye Evcen'in paylaşımı kısa sürede 200 binden fazla beğeni alırken, ünlü oyuncunun takipçileri Kerem'i babasına benzetmişti. Eşinin sosyal medyada gündem olan paylaşımına kayıtsız kalmayan Burak Özçivit de "Bal küpü" yorumunu yazmıştı.