Cadde Farah Zeynep Abdullah: Bergen'i oynayacaksan ona benzeyeceksin!

Farah Zeynep Abdullah: Bergen'i oynayacaksan ona benzeyeceksin!

15.03.2022 - 18:58 | Son Güncellenme:

Farah Zeynep Abdullah, katıldığı podcast programında; eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmi ve rolü hakkında konuştu.

Farah Zeynep Abdullah: Bergeni oynayacaksan ona benzeyeceksin

İlk üç günde 718 bin 43 kişinin izlediği Bergen filmi, ikinci hafta sonunda tüm zamanların en çok izlenen filmleri' sıralamasında 39’uncu sıraya yerleşti. 'Bergen' toplam 2 milyon 644 bin 300 seyirci rakamına ulaştı.

Haberin Devamı

Farah Zeynep Abdullah, konuk olduğu Yasemin Şefik +1 isimli podcast programında 'Bergen' filmine ve canlandırdığı Bergen rolüne dair konuştu.

"BU FİLM TASARIM HARİKASI"
Yasemin Şefik’in “Bergen’i canlandırmak ve bu kadar iyi mimikler, makyaj bir çok şeyle benzemen bir harika” yorumu üzerine Farah Zeynep Abdullah, “Bu film tam olarak bir yapım tasarım harikası. Sadece benim oynamam değil, tüm ekibin birleştiği an. Tabii ki ‘Bergen’ filminde Bergen’i canlandırıyorsam Bergen’e benzeyeceğim. Makyajından, açısına kadar her şeyi içeren bir konu” diye konuştu.

Farah Zeynep Abdullah: Bergeni oynayacaksan ona benzeyeceksin

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın paylaştığı biyografi türündeki 'Bergen' filminin yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturuyor.

Haberin Devamı

"BAZEN ÖYLESİNE PAYLAŞIMLAR YAPIYORUM"
Ayrıca Twitter hesabını aktif kullanan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, “Ben çok ciddi şeyler de anlatıyorum ama bazen tamamen öylesine tweet’ler paylaşıyorum” açıklamasında bulundu.

Farah Zeynep Abdullah: Bergeni oynayacaksan ona benzeyeceksin