Cadde Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”

Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”

16.06.2023 - 13:01 | Son Güncellenme:

Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…

Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”

Demirören Medya’nın iletişim ortağı olduğu, reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında üretilen tüm işleri “bütünleşik pazarlama” anlayışıyla değerlendiren Brandverse Awards’da; “Sosyal Medya ve Dijital”, “Medya”, “PR”, “Strateji”, “Film”, “Craft”, “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik” ve “Deneyim Tasarımı” başlıklarında 8 ana bölümde uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle kazananlar belirlendi.

Haberin Devamı

Brandverse Awards’da jüri değerlendirmelerinin yanı sıra yaratıcılık festivalinde yer alan SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nde de 50’den fazla sektörde markaların 1 Nisan 2022 – 1 Nisan 2023 aralığındaki sosyal medya performansları değerlendirildi. Başvuru süreci olmadan tamamen veriye dayalı olarak değerlendirmelerin yapıldığı SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nün kazananları da törende açıklanacak.

Kazananlar Hilton Bomonti’de gerçekleştirilecek görkemli bir törenle ödüllerine kavuşacak. Metaverse360 Agency desteğiyle tüm kazananlara ödülleri NFT olarak da takdim edilirken, ödül töreni Decentraland’te eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Ödül töreninde katılımcıları nasıl bir program bekliyor?

Haberin Devamı

Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de bugün saat 15:00’te başlayacak ödül töreninde 8 ana başlıkta ödüller dağıtılırken hangi bölümlerin hangi saat aralığında verileceği katılımcılara bildirilecek. Böylece katılımcılar ödül töreni sırasında networking olanağı da bulacak.

Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak “SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri”, “Craft”, “Strateji” ve “Deneyim Tasarımı” bölümlerinde ödüller sahiplerini bulacak. Akabinde gelen mola ise sektör profesyonellerine birbirleri ile iletişim kurmaları için zaman yaratacak.

Törenin ikinci bölümünde “Medya”, “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik” ve “Film” bölümlerinde kazananlar sahneye çıkacak.

Günün son molasının ardındansa “PR” ve “Sosyal Medya ve Dijital” bölümlerinde ödüller sahipleriyle buluşacak.

Ödül töreni eşzamanlı olarak Decentraland’te gerçekleşecek!

Ödül töreni, Brandverse Awards Youtube kanalında canlı olarak yayınlanırken, Metaverse360 Agency sponsorluğunda eş zamanlı olarak Decentraland’te gerçekleşecek. Decentraland üzerinde gerçekleşecek törene katılmak isteyenler saat 15.00 itibarıyle Brandverse Awards web sitesini ziyaret ederek etkinliğe ulaşabilecek.

Tüm ödül kazananlara ödülleri aynı zamanda NFT olarak da takdim edilecek. 

Brandverse Awards’ta ödül kazananları tamamı ise gecenin sonunda Brandverse Awards web sitesinde yayında olacak.