Cadde Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'

Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'

31.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından 29 Ekim'de Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, meslektaşının açıklamasına katıldığını söyleyerek; dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fatih Ürekten Nükhet Duruya destek Tunikle örtsünler

Bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen defileyle tanıtılmıştı. Davete; Feryal Gülman, Nükhet Duru, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Pınar Altuğ Atacan, Edvina Sponza, Esra İnceefe, Mihre Mutlu, Arzu Kunt, Bahar Şer, Ece Vahapoğlu, Müge Tezman Sırmabıyık, Yasemin Öğün ve Sibel Karakaşlı katılmıştı.

Haberin Devamı

"NE OLUR BU TAYT OLAYINA 'DUR' DEYİN ARTIK"

Basın mensuplarıyla konuşarak kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, dikkat çeken şu açıklamaya imza atmıştı:

Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız.

Fatih Ürekten Nükhet Duruya destek Tunikle örtsünler

"ADAPLA İLGİSİ YOK"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda ise Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru, sahne kıyafetleri yüzünden eleştirilen Gülşen’i savunarak; "Herkes kendi istediğini yapmakta serbest. Bunun adap veya adapsızlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum, kimseyi ilgilendirmez. Ben beğendiğim elbiseyi giyerim. O kadar ince ve müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ki, o kadar ince vücudu var ki 'Oovvv nasıl yaptı!' falan diyemezsiniz. Ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum" açıklamasını yapmıştı.

"HARİKA BİR SAHNE OLDU"

Haberin Devamı

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamadan günler sonra, ünlü şarkıcı Fatih Ürek 29 Ekim'de Kıbrıs'ta konser verdi. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, "Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım. 29 Ekim'i Kıbrıs'ta geçirdik. Çok sevinçliyim, harika bir sahne oldu" diye konuştu.

"ÇOK İYİ ŞARKILAR ÇIKMIYOR"

Ürek, gazetecilerin; "Sahnedeyken 'eski şarkıların ruhu var' dediniz. Size göre yeni şarkıların ruhu yok mu?" şeklindeki sorusuna, "Vallahi yok, çok iyi şarkılar çıkmıyor. Bunu sadece ben değil, birçok sanatçı arkadaşım da söylüyor. Şu sıralar arabesk rap şarkıları beğeniyorum. Güzel şarkılar var. Bende yeni bir single çıkartıyorum. Arabesk tarzında bir cover olacak. Aslında okuyacağım şarkıyı daha önce Erkin Koray seslendirmişti. Ama ben Müslüm Gürses'ten dinleyince, o tarz üzerinden gitmeye karar verdik" cevabını verdi.

Fatih Ürekten Nükhet Duruya destek Tunikle örtsünler

"NÜKHET'E ÇOK KATILDIM"

Muhabirlerin, Nükhet Duru'nun tayt açıklamasını hatırlatması üzerine meslektaşına katıldığını belirten Fatih Ürek, şu ifadeleri kullandı:

Tamam genç kızlarımız giysin de, ilk önce bir proporsinyonlarına baksınlar. Eskiden ona 'içlik' derlerdi. İçlik gibi bir şey o yani, ben bu konuda Nükhet'e çok katıldım. Tamam giysinler de, en azından tunikle falan biraz örtsünler. Göbekleri açık, oraları açık.