Cadde Fedez kansere yakalandığını duyurdu!

Fedez kansere yakalandığını duyurdu!

25.03.2022 - 10:19 | Son Güncellenme:

İtalyan sosyal medya fenomeni Chiara Ferragni ile mutlu bir evlilik sürdüren Fedez, pankreas kanserine yakalandığını duyurdu. Ünlü rapçi, hastane odasında verdiği pozları Instagram'dan paylaşarak, sağlık durumunu açıkladı.

Fedez kansere yakalandığını duyurdu

2018 yılında Sicilya'da dünyaevine giren ünlü İtalyan Influencer Chiara Ferragni (34) ile rapçi Fedez (32), ikinci çocuklarını da geçtiğimiz sene kucaklarına almıştı. Ferragni ile mutlu birlikteliğini sürdüren ünlü rapçiden üzücü haber geldi. Fedez'e nadir görülen pankreas kanseri teşhisi konulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞTI
Ameliyat masasına yatan Fedez, ardından hastane odasında verdiği pozları Instagram hesabından yayınladı. İyileşme ve tedavi sürecinin olumlu geçtiğinin sinyallerini veren ünlü isim, takipçilerine son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

"ÇOCUKLARIMA GİTMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Fedez, konuyla alakalı, "Pankreasın bir kısmını (tümör dahil) çıkarmak için altı saat süren bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan iki gün sonra iyiyim ve çocuklarıma, eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Biraz zaman alacak..." açıklamasını yaptı.

Fedez kansere yakalandığını duyurdu

Ünlü rapçi, ayrıca, "Bu yoğun günlerimde yanımda olan doktorlara, cerrahlara ve hemşirelere teşekkürler. Bana gönderdiğiniz tüm destek ve pozitif mesajlar için de çok teşekkür ederim... Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HER ŞEYDEN KORKTUK"
34 yaşındaki Chiara Ferragni de konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her şeyden korktuk: Teşhis, ameliyat, iyileşme, hayatımız ve ailemizin geleceği" ifadelerini kullandı.

'HAYATIN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU ÖĞRETTİ'
Chiara Ferragni ardında Fedez'in operasyonunun başarılı geçtiğini belirtip "Umuyoruz ki bu bizim için kötü bir anıya dönüşecek" diye yazdı. Ferragni, bu deneyimin kendilerine hayatı dolu dolu yaşayıp keyif almak gerektiğini bir kere daha öğrettiğini belirtti. Hem Fedez'in hem de Chiara Ferragni'nin sosyal medyadaki takipçilerinden çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı geldi

Fedez kansere yakalandığını duyurdu

PERİ MASALI GİBİ DÜĞÜN
Öte yandan Instagram'da 26 milyondan fazla takipçisi olan Chiara Ferragni'nin dört yıl önce Sicilya'da gerçekleşen düğünü peri masallarını aratmamıştı. Çiftin, gösterişli düğünü günlerce konuşulmuştu. İkilinin, birlikteliklerinden Leone adında bir oğlu ve Vittoria isminde bir kızı bulunuyor.