Cadde Fedon ve oğlundan yeni kare! Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti

Fedon ve oğlundan yeni kare! Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti

07.07.2022 - 12:53 | Son Güncellenme:

Taverna müziğinin sevilen isimlerinden biri olan ve yaşamını Bodrum'da sürdüren Fedon Kalyoncu, geçtiğimiz aylarda deniz sezonunu açmıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcı, oğlu Theo ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Bir örnek giyinen baba-oğulun benzerliği görenleri şaşırttı.

Fedon ve oğlundan yeni kare Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti

Bodrum denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Fedonun (75), özel bir hastanede operasyon geçirdiği ve damarlarına stend takıldığı iddia edilmişti. Kendi internet sitesinde 'Fedon Ameliyat Oldu' başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

75 yaşındaki sevilen sanatçımız Fedon Kalyoncu, bugün ayak damarlarındaki bir problem yüzünden ameliyat oldu ve damarlarına stend takıldı. Özel bir hastanede gerçekleşen operasyonun başarılı geçtiğini öğrendim. 2011 yılında anjiyo olan ve kalp damarlarından üçünün tıkalı olduğu anlaşılan Fedon, dört saat süren bir kalp ameliyatı geçirmişti. 2019 yılında ise böbreğinde bir tümör ortaya çıkmış ve başarılı bir ameliyatla alınmıştı. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim.

Yaşamını Bodrum'un Torba Mahallesi’nde sürdüren, yaz aylarında uzun bir süre güneşlenerek bronz tene sahip olan Fedon, klasik haline gelen sezon açılışını geçtiğimiz nisan ayının sonunda yapmıştı.

"BU SENE DENİZE DÜŞMEM GEÇ OLDU"

Her yıl takipçileriyle paylaştığı denizle ilk buluşması büyük ilgi gören 75 yaşındaki sanatçı, bu yaz da geleneği bozmamıştı. Fedon, kısa sürede gündem olan Instagram gönderisine, "Ve Fedon denize düştü. Uzun zamandır denize düşüp yaz sezonunu açmamı beklediğiniz, ufak tefek sorunlarımdan dolayı ancak bugün olabildi. Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaz diliyorum" notunu düşmüştü.

Fedon ve oğlundan yeni kare Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti

Ünlü şarkıcı, yayınladığı videoda ise "Merhaba, Bu sene ufak tefek rahatsızlıklardan dolayı denize düşmem geç oldu. Bugün denize düşüyorum. Hepinize hayırlı yazlar diliyorum. Hadi bakalım" dedikten sonra denize balıklama atladı ve "Allah'ım şükürler olsun. Fedon denize düştü, al sana Fedon" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"BABASININ KOPYASI"

Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Fedon Kalyoncu, son olarak oğlu Theo ile çekilen fotoğrafını 'Baba-oğul' notuyla takipçileriyle paylaştı. Bir örnek giyinen baba-oğulun benzerliği görenleri şaşırttı. Yaşı ilerledikçe babasının kopyası olan Theo'yu görenler gözlerine inanamadı. Theo için, "Babasının kopyası gibi!" ve "Hangisi Fedon?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Fedon ve oğlundan yeni kare Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti

FEDON KİMDİR?

19 Ağustos 1946 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Fedon’un tam adı Fedon Kalyoncu’dur. Babası Rum, annesi Ermeni’dir. Dayısı Yeşilçam oyuncusu Nubar Terziyan'dır. Dedesi Kleanti Kalyoncu, Çanakkale Savaşı'nda yaşamını yitirmiştir.

1962 yılında Zoğrafyon Rum Lisesindeki öğrenimini yarıda bıraktı. 1962 ve 1972 yılları arasında sinema sektöründe çeşitli işlerde çalıştı. 1987'de Zorba Taverna'yı açtı.

Fedon, 1991'de şarkı söylemeye başladı. Aynı yıl 'Senin İçin' adlı ilk albümünü çıkardı. TRT'de Yunanca şarkı söyleyen ilk kişi oldu. Taverna müziğinin efsane isimlerinden Fedon'un, Eda Kalyoncu ile evliliğinden Natali adında bir kızı ve Theo adında bir oğlu bulunuyor.

Fedon ve oğlundan yeni kare Bir örnek kıyafetleri dikkat çekti