Cadde Fenomen dizi Leyla ile Mecnun yeniden başlayacak mı?

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun yeniden başlayacak mı?

23.03.2021 - 15:00 | Son Güncellenme:

Leyla ile Mecnun dizisi ile ilgili iddialar dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi çekilecek? Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Onur Ünlü ve Leyla ile Mecnun eski kadrosunun da dizide yer alacağı konuşuluyor. İşte Leyla ile Mecnun dizisi oyuncuları.

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun yeniden başlayacak mı

Leyla ile Mecnun hayranlarını sevindiren iddia... Bir dönem TRT 1 ekranında 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un dijital platform Exxen ile yeniden başlayacağı konuşuluyor. Sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından yapılan paylaşım ise dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

LEYLA İLE MECNUN EXXEN'DE YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen birbirinden iddialı yapımlara yer vermeye devam ediyor. Son olarak konuşulan ise bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden yayınlanmaya başlayacağı yönünde. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'un haklarını aldı ve görüşmeler başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI KİMLER?

TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun'un yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyordu. Oyuncu kadrosunda ise Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alıyordu.