Cadde Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan aslen nereli?

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan aslen nereli?

25.10.2021 - 12:04 | Son Güncellenme:

Feyza Aktan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Özcan Deniz oğlunu almak için Feyza Aktan'ın evine gitti. Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'ın o görüntüleri çok konuşulmuştu. Peki Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında?

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında Özcan Denizin eski eşi Feyza Aktan aslen nereli

Feyza Aktan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Eski eşi Özcan Deniz'in oğlunu almak için geldiği evde kendisine tokat atan Feyza Aktan'ın tokat attığı görüntüler çok konuşulmuş ve magazin gündeminde yer almıştı. Peki Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

FEYZA AKTAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Feyza Aktan, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Antalyalı olan Aktan, 8 Mart 2018'de bir yıldır birlikte olduğu Özcan Deniz ile dünya evine girmişti.

Nikah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi. Oğlunun ilk fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz, “Geldi mucizem, tarifi zor duygular içindeyim” sözleriyle duygularını ifade etmişti.

2019 yılında Özcan Deniz ile olan evliliğini bitiren Feyza Aktan, bir süredir Özcan Deniz'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davayla gündemde yer alıyor.