Cadde Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!

Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!

12.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşan ünlü isim, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Funda Arardan etek cevabı: Adamlığın başka tarifi var

Ünlü şarkıcı Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Ramazan nedeniyle bir aydır konser vermeyen 49 yaşındaki Arar, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Seyircileri özledik. Ailece geldik, üç gün burada kalacağız. Daha önce bayram konserlerim ikinci gün oluyordu. Bu defa bayramın birinci günü konser olunca, arefe günü geldik.

Funda Arardan etek cevabı: Adamlığın başka tarifi var

"YENİ KIYAFET VE AYAKKABI OLUNCA HEYECAN OLUYORDU"

Çocukluk dönemindeki bayramlardan bahseden ünlü isim, "Bayramlar daha heyecanlı olurdu. Bayram gelince içimizi heyecan kaplardı. Yeni kıyafet ve ayakkabı olunca, heyecan oluyordu tabii. Misafirler geliyordu. Bayılırdık misafire... Bayram sofraları olurdu. Bayram harçlıklarıyla şeker ve çikolata alıyorduk" dedi.

Funda Arardan etek cevabı: Adamlığın başka tarifi var

Röportaj sırasında otel yönetimi pasta göndererek, Arar'ın geçmiş doğum gününü kutladı. Sürpriz karşısına şaşıran şarkıcı, pastayı keserek; "Çok doğum günü kutlayan biri değilim. Daha sakin ve sessiz... Yaş ilerledikçe kabuğuna doğru çekilen... Yakınlarımla bir arada olmayı seviyorum" açıklamasında bulundu.

Funda Arardan etek cevabı: Adamlığın başka tarifi var

"BAŞKA ÜLKENİN İNSANIYLA TAMIŞMAK ÇOK GÜZEL"

Haberin Devamı

Daha önce gittiği Maldivler tatili için konuşan Funda Arar, "Çok merak ediyordum. Çok balık var. Vatoz çok vardı, korkutucu. Köpekbalığı da vardı. Güzel bir tatildi, ailece seyahat etmeyi seviyoruz. Başka ülkenin insanıyla tanışmak güzel. İskoçya'yı merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Funda Arardan etek cevabı: Adamlığın başka tarifi var

"HERKES NE İSTİYORSA ONU YAPSIN"

Geçtiğimiz aylarda Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hatırlatılan ünlü isim, şöyle konuştu:

İskoçya'nın yerel kıyafeti etek... Orada normal. Onlara takılacaklarına, adamlığın başka tarifi var; sonra oje ve eteğe takılsınlar. Herkes ne istiyorsa onu yapsın, ona ne takılıyorlar? Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var. Çok ufacık şeylere takılıyoruz...