Cadde Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol

Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol

22.04.2022 - 10:45 | Son Güncellenme:

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında andı. Sosyal medya hesabında eski fotoğrafları yayınlayan Önal, Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarını vurguladı.

Füsun Önaldan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol

Çılgın sahne giysileri, dans grubu, özel orkestrası, kendine özgü şovlarıyla, her zaman sahnelerin ve televizyonların aranılan ismi olan Füsun Önal, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİNİ BÖYLE ANDI

Zaman zaman yayınladığı karelerle takipçilerini geçmişe götüren ünlü isim, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Önal, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün 6'ncı yılında andı.

Füsun Önaldan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol

Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarının altını çizen Önal, anılarından da bahsetti. Ünlü isim siyah beyaz karelere şu notu düştü:

"Bir Adam İki Kadın... Attila-Füsun-Hepgül... Benim de Hepgül'ün de "ATİ" dediğimiz 'Attila' artık 6 yıldır yok.... Ben de bir zamanlar 'Özdemiroğlu' idim. Hepgül hâla Özdemiroğlu... Ve biz iki kadın, Ati'nin ikinci ve sonuncu eşleri Füsun'la Hepgül, yıllardır birbirini seven iki dostuz! Ati ile benim çocuklarımız, maalesef 4 kez doğamadılar. Kısmet değilmiş demek ki... Ati'nin daha önceki eşinden olan çocukları canlarım Yaprak ile Sarp bana 5 yıl boyunca "anne" dediler. Yani anneliği onlarla tattım... Ati ile Hepgül'ün Lara&Lidya adlı ikizleri oldu. İkizler birkaç gün sonra 26 yaşında olacaklar. Hayat devam ediyor.... 'Ati'ciğim, biz iyiyiz... Sen huzur içinde ol. Yaptığın harika müziklerle sonsuza kadar yaşayacaksın."

AKCİĞER KANSERİNE YENİK DÜŞTÜ

Müzik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu (73), 2016 yılında akciğer kanseriyle verdiği savaşta yenik düşmüştü. 200’den fazla şarkı, 60 film müziği, 14 müzikal ve yaklaşık 3 bin reklam müziğine imza atan ünlü isim, özel hayatıyla da adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

BEŞ AŞK, DÖRT NİKAH

17 yaşında, Ayla Pelit’le flört etmeye başlayan müzisyen, 1961’de nikâh masasına oturdu. 20 yaşındayken kızı Yaprak Özdemiroğlu dünyaya geldi. Ardından da oğlu Sarp’ı kucağına aldı. Çift 1974’te boşandı. O dönemde Özdemiroğlu ile Füsun Önal’ın arasında bir aşk filizlendi. İkili, 1975’te evlendi. 5 yıllık beraberlik, 1.5 yıllık evlilik, bir başka aşkın gölgesinde son buldu. Özdemiroğlu, Şanar Yurdatapan’ın 19 yaşındaki balerin kardeşi Lale Mansur’a âşık olmuştu. 1977’de evlenen çift 1980’de yollarını ayırdı.

Füsun Önaldan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol

Ve Müjde Ar... Attila Özdemiroğlu, dönemin en güzel oyuncularından Müjde Ar ile hiç evlenmedi ama beraberlik tam 15 yıl devam etti. Özdemiroğlu bir röportajında evlenmeme sebeplerini “Müjde’nin annesi Aysel Gürel istemiyordu” diye açıkladı. Başarılı müzisyen, 1995’te ise kendinden 31 yaş küçük, 21 yaşındaki Hepgül Hepbir’le hayatını birleştirdi. Sanatçının, 1996’da da Lidya ve Lara adlarını verdiği ikiz kızları dünyaya geldi.