Milliyet AnasayfaMilliyet AnasayfaMagazin Haberleri
  • Astroloji
  • Pazar
  • Yaşam
  • Yazarlar
    Menü
    Giriş
    MİLLİYET ANA SAYFA
    • Astroloji
    • Pazar
    • Yaşam
    • Yazarlar
    Gündem
    Dünya
    Ekonomi
    UzmanPara
    AnasayfaBorsaDövizAltın
    Skorer
    AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
    Cadde
    Pembenar
    Yazarlar
    Milliyet Tv
    Astroloji
    Teknoloji
    Seçim Sonuçları
    Son Depremler
    Tümü
    Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
    Resmi İlanlar
    Bize Ulaşın
    KünyeReklamÜyelik
    • Twitter icon
    • Instagram icon
    • Youtube icon
    • Tiktok icon
    © Copyright 2025 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
    Son Dakika Haberler
    CaddeHayko Cepkin: İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınırdım
    • Paylaş:
    • Twitter icon
    Haberin Tamamını Oku
    2/7Hayko Cepkin: İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınırdım

    Nasıl doğduğu hikayesini anlatan Hayko Cepkin, "Dünyaya gözümüzü tek açtık. Normalde ikisi de kısık olur. Bir tanesi kapalı, diğeri full açık çıkmışım. Zaten böyle kaldırılınca annem bir ‘Tövbe estağfurullah’ olmuş. Zaten hikayeye oradan başlamışım. Yani çıkar çıkmaz 'Tövbe estağfurullah bu nasıl biri şey'i, üzerime misyon olarak almışım." dedi.

    3/7ANNE KARNINDA BAZI ORGANLARI KEMİREREK ÇIKMIŞIM

    "ANNE KARNINDA BAZI ORGANLARI KEMİREREK ÇIKMIŞIM"

    "Bir bayram zamanına denk geldiği için doğumun olması gereken saatten, gününden birkaç gün sonraya, daha durur diye bekletiliyor" diyen Cepkin, "Bekletildiğinden ve anne karnındaki potansiyel bittiği için bazı organları kemirerek çıkmışım. İğnelerle falan doğdum. Çıkışım da tatlıdır’" açıklamasında bulundu.

    4/7HAYAL DÜNYAM ÇOK GENİŞTİ

    "HAYAL DÜNYAM ÇOK GENİŞTİ"

    "Müzikal anlamda bir kulağım olduğu için ve bunu hayatta güzel bir değere dönüştürmeyi başarabilen biri olduğum için çok mutluyum" diyen Hayko Cepkin, "Olduğundan çok fazla memnun olduğum şeylerden biri de azmimdir. Çok hırslıyım ve azimliyim. Ulaşmak istediğim şeyleri mutlaka gerçekleştiririm. Olmak istemediğim yerde ise asla olmam. Dünyaya gözümü tek açmış bir çocuk olarak Kurtuluş’ta bir evde büyüdüm. O dönemlerde sabahları ranzadan babaannemin üstüne atlayarak uyanırdım. Hayal dünyam çok genişti. Üç beş tane arabam vardı, o arabalarla oynardım. Ses çıkararak oyun oynama meslekte de çok işime yaradı. Mesela şarkılarda yazacağım davulları ilk ağızla çıkarttığım sesler üzerinden düşünürüm." dedi.

    5/7“YILLAR GEÇTİKÇE İNSANLARIN GÖZÜNE BAKABİLMEYİ BAŞARDIM”

    “YILLAR GEÇTİKÇE İNSANLARIN GÖZÜNE BAKABİLMEYİ BAŞARDIM”

    "İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınırdım" diyen Cepkin sözlerine şöyle devam etti; "İlişkilerim de bu sebeple pek iyi gitmedi. İlişkilerde klasik bir erkek profili vardır ya hani, hep janti çocuklar, simetrik olarak çok düzgünlerdir onlar. Ben böyle değildim, aynaya baktığımda hep bir tarafım daha farklıydı. Çocuklukta da dalga geçilen, şakalara maruz kalan biri olunca, yıllarca kendime gereksiz bir negatiflik yükledim. Yıllar içinde duruşunuz, varlığınız, kişiliğiniz ve sebepleriniz oluşmaya başladığında insanların gözlerine daha çok bakmaya başlıyorsunuz. Bu negatiflikten kendimi böyle sıyırıp bunu pozitif anlamda anlamlandırmaya başladım."

    6/7EŞİMLE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

    "EŞİMLE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

    "Eşimle müthiş bir anlayış pozisyonumuz var. Kendimi kendime göre hep zor addederim, eşim de öyle kendisini zor olarak addeder. Biz bu zorluk kısmını kabul ettik ve birbirimize karşı devasa bir anlayış pozisyonumuz var" diyen Cepkin, "Pandemiyle birlikte hatta 9 aydır yan yanayız, demek ki birbirimizi çok seviyoruz. Ben sevgimi göstermeyi çok severim, özellikle dokungaçlarım dokunmayı sever, sevilmeyi seven biriyim." açıklamasında bulundu.

    7/7EBEVEYN OLMAMA KARARI ALDIK

    "EBEVEYN OLMAMA KARARI ALDIK"

    "Dünyanın şu an ki durumunu düşünürsek, ebeveyn olmama kararı aldık. Hayatımızı başka yönlere sevk ettik" diyen Cepkin sözlerine şöyle son verdi; "İlişkimiz böyle devam ediyor. Onunla ilgili unutamadığım bir anım var. Siren şarkısını eşim için yazdım. Yirmili yaşlarda biz daha sevgiliydik, o bir kaza geçirdi. Ben İstanbul’dayım, o ise Fethiye’deydi. Babası beni aradığında henüz tanımıyordu, "Başımıza böyle bir şey geldi" diye haber verdi. O dönem müzisyenlik yapıyorum, oraya uçacak param yok, elim ayağım bağlı kaldı. O an yapabileceğim tek şey akorlara basmaktı ve bir anda bu duygular beste olarak çıktı, sonra sözler ortaya çıktı. Tabii arkadaşım bana bilet aldı, ben tedavi olduğu şehir olan İzmir’e gittim. Aileyle de tanışmam böyle oldu. Sarışın saçlı biri çıktı karşılarına. Nereden bilebilirlerdi ki bir gün onlara damat olacağımı."

    EN ÇOK OKUNANLAR
    2025 Eurovision şarkı yarışmasını kazanan ülke belli oldu
    2025 Eurovision şarkı yarışmasını kazanan ülke belli oldu
    Geçtiğimiz günlerde paylaşımı olay olmuştu İrem Derici özür diledi
    Geçtiğimiz günlerde paylaşımı olay olmuştu! İrem Derici özür diledi
    Fotoğraftaki iki ünlü ismi tanıdınız mı Meğer çocukluktan beri arkadaşlarmış...
    Fotoğraftaki iki ünlü ismi tanıdınız mı? Meğer çocukluktan beri arkadaşlarmış...
    Zeynep Sever Demirel doğumdan sonra düz karna sahip olma formülünü açıkladı Bu harekete borçluyum
    Zeynep Sever Demirel doğumdan sonra düz karna sahip olma formülünü açıkladı! 'Bu harekete borçluyum'
    EN ÇOK OKUNANLAR
    Haftalık Burç Yorumları | 19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için haftalık burç yorumu
    Haftalık Burç Yorumları | 19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için haftalık burç yorumu
    Az önce deprem mi oldu, AFAD/Kandilli Rasathanesi son dakika Son depremler listesi bugün: Türkiyedeki deprem haberleri 19 Mayıs 2025
    Az önce deprem mi oldu, AFAD/Kandilli Rasathanesi son dakika? Son depremler listesi bugün: Türkiye'deki deprem haberleri 19 Mayıs 2025
    19 MAYIS 2025 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI | Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor
    19 MAYIS 2025 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI | Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor?
    19 MAYIS TATİL Mİ 19 Mayıs okullar tatil mi 2025 resmi tatil takvimi ile lise, ortaokul, ilkokullarda yoklama alınır mı
    19 MAYIS TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi? 2025 resmi tatil takvimi ile lise, ortaokul, ilkokullarda yoklama alınır mı?
    Gözden Kaçmasın
    Dursun Özbek: Osimhen ile görüşmelerimiz devam ediyor
    Dursun Özbek: Osimhen ile görüşmelerimiz devam ediyor!
    Dries Mertensten emeklilik sorusuna cevap
    Dries Mertens'ten emeklilik sorusuna cevap!
    Arda Ünyay: Burada oynamanın zorluğunu çok iyi biliyorum
    Arda Ünyay: Burada oynamanın zorluğunu çok iyi biliyorum!
    Mario Leminadan Victor Osimhen sözleri
    Mario Lemina'dan Victor Osimhen sözleri!
    Önerilen Haberler
    Masterchef bitti olayları bitmedi Meğer Erim ve Alper kavgalıymış....
    Masterchef bitti olayları bitmedi! Meğer Erim ve Alper kavgalıymış....
    Kaza sonrası Berk Atandan set paylaşımı Çok şükür
    Kaza sonrası Berk Atan'dan set paylaşımı! 'Çok şükür'
    Fotoğraftaki iki ünlü ismi tanıdınız mı Meğer çocukluktan beri arkadaşlarmış...
    Fotoğraftaki iki ünlü ismi tanıdınız mı? Meğer çocukluktan beri arkadaşlarmış...
    Gülben Ergen paylaştı Bayburtta Mattia Ahmet Minguzzi anaokulu açıldı
    Gülben Ergen paylaştı! Bayburt'ta Mattia Ahmet Minguzzi anaokulu açıldı
    • Astroloji
    • Yaşam Rehberi
    • Güzellik Sırları
    • Moda ve Trendler
    • Makyaj Tüyoları
    • Rüya Tabirleri
    • Burç Uyumu
    • Yükselen Burç
    • Olumlama Kartları
    • Yazarlar
    BİZİ TAKİP EDİN
    UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ

    Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi http://milliyet.com.tr ; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

    © 2025 Milliyet.com.tr
    • • Künye
    • • İletişim
    • • Kurumsal
    • • Kişisel Verilerin Korunması
    • • Reklam
    • • Arşiv
    milliyet logo